Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αύριο στο χειρουργείο
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέσα στην σεζόν από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και έτσι ο παίκτης την προσεχή Τετάρτη (29/05) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Την επέμβαση θα αναλάβει ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Κώστας Σαμαράς. Το ακριβές διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του Λάζαρου Παπαδόπουλου θα διευκρινιστεί μετά το τέλος της επέμβασης. Εκτός από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Λάζαρο Παπαδόπουλο και ο Νίκος Καλλές θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Τρίτη (28/05).

Αύριο στο χειρουργείο

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέσα στην σεζόν από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και έτσι ο παίκτης την προσεχή Τετάρτη (29/05) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την επέμβαση θα αναλάβει ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Κώστας Σαμαράς. Το ακριβές διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του Λάζαρου Παπαδόπουλου θα διευκρινιστεί μετά το τέλος της επέμβασης. Εκτός από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Λάζαρο Παπαδόπουλο και ο Νίκος Καλλές θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Τρίτη (28/05).

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X