Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ ο Κωνσταντίνος Κούτρας
Παράδοση παραλαβή ... εκπροσώπων έγινε το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών σε μια συγκινητική εκδήλωση αφού ο απερχόμενος εκπρόσωπος Γρηγόρης Δελαβέκουρας ήταν αποδεκτός από όλους τους συναδέλφους του ακόμη κι από εκείνους που είχαν μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον, όπως έμπειροι πρέσβεις που του συμπεριφέρονταν με σεβασμό και εκτίμηση.Ο υπουργός Δ. Αβραμόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον στενό του συνεργάτη ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή εκτέλεσε στο ακέραιο τα καθήκοντα του. Ο Γ. Δελαβέκουρας ανέλαβε το νευραλγικό αυτό πόστο το 2009 και δεν άλλαξε με κανέναν υπουργό σε κανέναν ανασχηματισμό ακόμα και όταν άλλαξε η κυβέρνηση. Νέος εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο σύμβουλος πρεσβείας Α, Κωνσταντίνος Κούτρας ο οποίος έχει θητεύσει στην Άγκυρα και τις Βρυξέλλες.

Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ ο Κωνσταντίνος Κούτρας

Παράδοση παραλαβή … εκπροσώπων έγινε το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών σε μια συγκινητική εκδήλωση αφού ο απερχόμενος εκπρόσωπος Γρηγόρης Δελαβέκουρας ήταν αποδεκτός από όλους τους συναδέλφους του ακόμη κι από εκείνους που είχαν μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον, όπως έμπειροι πρέσβεις που του συμπεριφέρονταν με σεβασμό και εκτίμηση.

Ο υπουργός Δ. Αβραμόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον στενό του συνεργάτη ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή εκτέλεσε στο ακέραιο τα καθήκοντα του. Ο Γ. Δελαβέκουρας ανέλαβε το νευραλγικό αυτό πόστο το 2009 και δεν άλλαξε με κανέναν υπουργό σε κανέναν ανασχηματισμό ακόμα και όταν άλλαξε η κυβέρνηση. Νέος εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο σύμβουλος πρεσβείας Α, Κωνσταντίνος Κούτρας ο οποίος έχει θητεύσει στην Άγκυρα και τις Βρυξέλλες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X