Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δωρεάν τηλέφωνο μέσω ίντερνετ έχουν οι Έλληνες
Οι Έλληνες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να μειώσουν τα έξοδα της επικοινωνίας τους και να αυξήσουν την επαφή τους με τους άλλους ανθρώπους. Το μόνο που χρειάζεται για δωρεάν τηλέφωνο μέσω ίντερνετ είναι ένας υπολογιστής και μια γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ. Παράλληλα χρειάζεται η κατάλληλη εφαρμογή.Σύμφωνα με την έρευνα, το 29% των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ χρησιμοποιεί εφαρμογές για δωρεάν ίντερνετ. Πρόκειται για ένα ποσοστό 5 μονάδες πιο μεγάλο από την αντίστοιχη έρευνα που έγινε το 2011. Αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες καταφεύγουν όλο και περισσότερο σε λύσεις VOIP για να επικοινωνούν μεταξύ τους.Με κάποιες εφαρμογές όπως το Skype, το Jaber και το Google Talk οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν χωρίς κανένα κόστος. Μια άλλη υπηρεσία για δωρεάν επικοινωνία μεταξύ των χρηστών είναι το Viber.Οι χρήστες μπορούν να μιλούν μεταξύ τους δωρεάν ενώ υπάρχουν εξαιρετικά φτηνές χρεώσεις για κλήσεις σε σταθερά, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.ΠΗΓΗ: e-go.gr

Δωρεάν τηλέφωνο μέσω ίντερνετ έχουν οι Έλληνες

Οι Έλληνες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να μειώσουν τα έξοδα της επικοινωνίας τους και να αυξήσουν την επαφή τους με τους άλλους ανθρώπους. Το μόνο που χρειάζεται για δωρεάν τηλέφωνο μέσω ίντερνετ είναι ένας υπολογιστής και μια γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ. Παράλληλα χρειάζεται η κατάλληλη εφαρμογή.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 29% των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ χρησιμοποιεί εφαρμογές για δωρεάν ίντερνετ. Πρόκειται για ένα ποσοστό 5 μονάδες πιο μεγάλο από την αντίστοιχη έρευνα που έγινε το 2011. Αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες καταφεύγουν όλο και περισσότερο σε λύσεις VOIP για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Με κάποιες εφαρμογές όπως το Skype, το Jaber και το Google Talk οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν χωρίς κανένα κόστος. Μια άλλη υπηρεσία για δωρεάν επικοινωνία μεταξύ των χρηστών είναι το Viber.

Οι χρήστες μπορούν να μιλούν μεταξύ τους δωρεάν ενώ υπάρχουν εξαιρετικά φτηνές χρεώσεις για κλήσεις σε σταθερά, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X