Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μετ' εμποδίων οι πτήσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων
Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές στις περιοχές Στάβιες του δήμου Γόρτυνας, Λύττος, Καλύβια και Αφρατί του δήμου Μινώα Πεδιάδος του Ηρακλείου καίγοντας χορτολιβαδικές εκτάσεις και καλλιέργειες, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικοιμένες περιοχές. Στα μέτωπα των πυρκαγιών βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το έργο τους δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς νοτιάδες που πνέουν στην περιοχή.Στο μεταξύ, λόγω των θυελλωδών νοτίων ανέμων, προβλήματα έχουν παρουσιασθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης

Μετ' εμποδίων οι πτήσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων

Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές στις περιοχές Στάβιες του δήμου Γόρτυνας, Λύττος, Καλύβια και Αφρατί του δήμου Μινώα Πεδιάδος του Ηρακλείου καίγοντας χορτολιβαδικές εκτάσεις και καλλιέργειες, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικοιμένες περιοχές. Στα μέτωπα των πυρκαγιών βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το έργο τους δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς νοτιάδες που πνέουν στην περιοχή.

Στο μεταξύ, λόγω των θυελλωδών νοτίων ανέμων, προβλήματα έχουν παρουσιασθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X