Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέος έρωτας για τον Leonardo DiCaprio
Είναι διάσημος ως εργένης και καρδιοκατακτητής. Οι προτιμήσεις του; Κλασικές και διαχρονικές. Πάντα ψηλή, ξανθιά, καλλίγραμμη, μοντέλο και κυρίως... "Άγγελος" της Victoria's Secret. Φαίνεται πως ο Leonardo DiCaprio επιλέγει πάντα με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, καθώς μια ματιά στο ερωτικό του παρελθόν αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η πρώτη του μεγάλη γνωστή σχέση ήταν η Gisele Bundchen, το 2001, με την οποία χώρισε το 2005. Ακολούθησε ο επίσης "Άγγελος" Bar Refaeli με την οποία είχε σχέση από τον Νοέμβριο του 2005 έως τον Μάιο του 2011. Στη συνέχεια ήταν η Erin Heatherton από το τέλος του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2012. Νέα κατάκτηση φέρεται να είναι ένας τέταρτος "Άγγελος", η 20χρονη Γερμανίδα Toni Garrn, η οποία συμμετέχει σε όλες τις επιδείξεις μόδας της εταιρείας εσωρούχων, ενώ πρόσφατα καταχωρίσθηκε και ως ένας από τους αντιπροσωπευτικούς "Αγγέλους". Οι δυο τους εθεάθησαν στις Κάννες σε πολυτελές γιοτ και σύμφωνα με αυτόπτες εδώ υπάρχει έντονη ερωτική χημεία! ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Νέος έρωτας για τον Leonardo DiCaprio

Είναι διάσημος ως εργένης και καρδιοκατακτητής. Οι προτιμήσεις του; Κλασικές και διαχρονικές. Πάντα ψηλή, ξανθιά, καλλίγραμμη, μοντέλο και κυρίως… «Άγγελος» της Victoria’s Secret. Φαίνεται πως ο Leonardo DiCaprio επιλέγει πάντα με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, καθώς μια ματιά στο ερωτικό του παρελθόν αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η πρώτη του μεγάλη γνωστή σχέση ήταν η Gisele Bundchen, το 2001, με την οποία χώρισε το 2005.

Ακολούθησε ο επίσης «Άγγελος» Bar Refaeli με την οποία είχε σχέση από τον Νοέμβριο του 2005 έως τον Μάιο του 2011.

Στη συνέχεια ήταν η Erin Heatherton από το τέλος του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2012.

Νέα κατάκτηση φέρεται να είναι ένας τέταρτος «Άγγελος», η 20χρονη Γερμανίδα Toni Garrn, η οποία συμμετέχει σε όλες τις επιδείξεις μόδας της εταιρείας εσωρούχων, ενώ πρόσφατα καταχωρίσθηκε και ως ένας από τους αντιπροσωπευτικούς «Αγγέλους». Οι δυο τους εθεάθησαν στις Κάννες σε πολυτελές γιοτ και σύμφωνα με αυτόπτες εδώ υπάρχει έντονη ερωτική χημεία!

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X