Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Τόνια Σωτηροπούλου χώρισε Αλεξάνδρου-Σπανού!
Πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξή του δήλωνε πώς δεν είχε σχέση με την Ελισάβετ Σπανού. Ο λόγος;Η Τόνια Σωτηροπούλου! Αφού το μοντέλο δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει και έχει σχέση με την Τόνια Σωτηροπούλου!Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τους εντόπισε σε απογευματινή τους έξοδο. Το νέο ζευγάρι της shobiz δεν έκρυβε τον έρωτά του και ήταν αγκαλιά σε καφετέρια!Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και είναι μαζί εδώ και περίπου ένα μήνα. Μπορεί η ηθοποιός να μένει μόνιμα στο Λονδίνο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, όμως δεν το θεωρεί πρόβλημα ούτε αυτή ούτε ο Δημήτρης, αφού η ηθοποιός έρχεται συχνά στην Ελλάδα.Μάλιστα η Τόνια πηγαίνει συχνά σε μαγαζί της Κηφισιάς όπου ο Δημήτρης εργάζεται ως μπάρμαν και τον περιμένει να σχολάσει και φεύγουν μαζί!

Η Τόνια Σωτηροπούλου χώρισε Αλεξάνδρου-Σπανού!

Πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξή του δήλωνε πώς δεν είχε σχέση με την Ελισάβετ Σπανού. Ο λόγος;Η Τόνια Σωτηροπούλου! Αφού το μοντέλο δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει και έχει σχέση με την Τόνια Σωτηροπούλου!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τους εντόπισε σε απογευματινή τους έξοδο. Το νέο ζευγάρι της shobiz δεν έκρυβε τον έρωτά του και ήταν αγκαλιά σε καφετέρια!

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και είναι μαζί εδώ και περίπου ένα μήνα. Μπορεί η ηθοποιός να μένει μόνιμα στο Λονδίνο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, όμως δεν το θεωρεί πρόβλημα ούτε αυτή ούτε ο Δημήτρης, αφού η ηθοποιός έρχεται συχνά στην Ελλάδα.

Μάλιστα η Τόνια πηγαίνει συχνά σε μαγαζί της Κηφισιάς όπου ο Δημήτρης εργάζεται ως μπάρμαν και τον περιμένει να σχολάσει και φεύγουν μαζί!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X