Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επιστρέφει στον 007
Μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των δύο παραγωγών για ανεύρεση σκηνοθέτη για την 24η ταινία James Bond, φημολογείται ότι η λύση ευρέθη... όπως και ο σκηνοθέτης. Αν και υπήρξαν συνομιλίες με τον Chris Nolan, δημιουργό του "Σκοτεινού Ιππότη", μάλλον κρίθηκαν αδιέξοδες, καθώς ο νέος σκηνοθέτης του 007 θα είναι ο παλιός... Sam Mendes επιστρέφει πίσω από τις κάμερες και αποφάσισε να ξανακαθίσει στη σκηνοθετική του καρέκλα, καθώς τα δύο μέρη φαίνεται να κατέληξαν σε συμφωνία.Φημολογείται ότι η Barbara Broccoli και ο Michael G Wilson, ακόμη και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής Daniel Craig, ήλθαν ξανά σε επαφή με τον Mendes και τον παρακάλεσαν να επσιτρέψει στο λατό και να αναλάβει το νέο πρότζεκτ του James Bond. Κι αυτό όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τις θεατρικές παραγωγές που έχει αναλάβει. Η πρόταση μάλλον άρεσε στον επιτυχημένο σκηνοθέτη του Skyfall και αποφάσισε να επανέλθει... δριμύτερος σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες. Τα σενάρια του 24ου όπως και του 25ου James Bond γράφονται από τον John Logan, τον σεναριογράφο του Skyfall, η ταινία που κρίθηκε η πιο επιτυχημένη στην 50ετή ιστορία του Βρετανού πράκτορα.ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Επιστρέφει στον 007

Μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των δύο παραγωγών για ανεύρεση σκηνοθέτη για την 24η ταινία James Bond, φημολογείται ότι η λύση ευρέθη… όπως και ο σκηνοθέτης. Αν και υπήρξαν συνομιλίες με τον Chris Nolan, δημιουργό του «Σκοτεινού Ιππότη», μάλλον κρίθηκαν αδιέξοδες, καθώς ο νέος σκηνοθέτης του 007 θα είναι ο παλιός… Sam Mendes επιστρέφει πίσω από τις κάμερες και αποφάσισε να ξανακαθίσει στη σκηνοθετική του καρέκλα, καθώς τα δύο μέρη φαίνεται να κατέληξαν σε συμφωνία.

Φημολογείται ότι η Barbara Broccoli και ο Michael G Wilson, ακόμη και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής Daniel Craig, ήλθαν ξανά σε επαφή με τον Mendes και τον παρακάλεσαν να επσιτρέψει στο λατό και να αναλάβει το νέο πρότζεκτ του James Bond. Κι αυτό όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τις θεατρικές παραγωγές που έχει αναλάβει. Η πρόταση μάλλον άρεσε στον επιτυχημένο σκηνοθέτη του Skyfall και αποφάσισε να επανέλθει… δριμύτερος σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες. Τα σενάρια του 24ου όπως και του 25ου James Bond γράφονται από τον John Logan, τον σεναριογράφο του Skyfall, η ταινία που κρίθηκε η πιο επιτυχημένη στην 50ετή ιστορία του Βρετανού πράκτορα.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X