Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες προβλέψεις 21 Μαρτίου
Ημερήσιες προβλέψεις 21 Μαρτίου thumbnail

Ημερήσιες προβλέψεις 21 Μαρτίου

Κριός: Τα επαγγελματικά σου θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημέρας καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου για επαγγελματική εξέλιξη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να δράσεις αποτελεσματικά και στοχευόμενα ώστε να καταφέρεις κάποιους στόχους σου έστω και μικρούς και να βάλεις τις βάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου. Τίποτα δεν θα σου έρθει μόνο του χωρίς να το επιδιώξεις αλλά, αν προσπαθήσεις, σίγουρα θα τα καταφέρεις.


Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά: Σήμερα δεν γίνεται να αφιερώσεις χρόνο και στο ταίρι σου και στη δουλειά αλλά εσύ έχεις αποδείξει πως τα αποθέματα ενέργειάς σου είναι αξιομνημόνευτα και θα τα καταφέρεις και τα δύο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ενέργεια που έχεις θα εντυπωσιάσει πολλούς/ες!


Ταύρος: Σήμερα ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις καθώς οι προηγούμενες ημέρες ήταν ζόρικες για εσένα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να γεμίσεις την ημέρα σου με συναντήσεις και δραστηριότητες που αγαπάς. Πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς καθώς θα έχεις μια ροπή προς τη βιασύνη σήμερα, με αποτέλεσμα να μην είσαι τόσο προσεκτικός/η όσο πρέπει.


Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά: Σήμερα θα είσαι δραστήριος/α γι αυτό εκμεταλλεύσου το και κάνε μια βόλτα με το ταίρι σου ή μια επίσκεψη σε συγγενείς, φίλους και κουμπάρους. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μήπως ήρθε η ώρα να θυμηθείς ξανά τις ευεργετικές ιδιότητες του φλερτ;


Δίδυμοι: Μια αφορμή θα είναι αρκετή ώστε να θυμηθείς γεγονότα και ανθρώπους που σε πίκραναν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου προκαλεί μια ψυχολογική αναστάτωση αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση. Σήμερα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αντιληφθείς ώστε να δράσεις. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να εκνευριστείς και να τσακωθείς με δικούς σου ανθρώπους σε περίπτωση διαφωνιών.


Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά: Η λίμπιντο σου θα είναι στα πάνω της και σε συνδυασμό με την ενέργεια που έχεις είναι αυτό που πρέπει για να περάσεις μια ερωτική νύχτα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βάλει σε δράση αλλά δεν θα πρέπει να βιάζεσαι καθώς όποιος/α βιάζεται σκοντάφτει!


Καρκίνος: Σήμερα θα αναγκαστείς να δώσεις σημασία στους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου καθώς με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο θα σε απασχολήσουν! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε φέρει σε επαφή με τις ανάγκες των άλλων και δεν γίνεται να τους αγνοήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τα θέλω των άλλων, τις ανάγκες σου αλλά και τις υποχρεώσεις της ημέρας με αξιοθαύμαστο τρόπο. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να διακρίνεις ποιοι σε χρειάζονται και ποιοι απλά θέλουν χάρες!


Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά: Ο δυναμισμός σου θα εκπλήξει το ταίρι σου αλλά μπορεί και να φέρει διαφωνίες ανάμεσά σας καθώς, αν διαφωνήσεις με κάτι, θα το κάνεις με έντονο τρόπο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου άναψε το πράσινο φως σε αυτόν/η που θέλεις και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα!


Λέων: Οι εργασιακές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και μπορεί να προκύψουν και έκτακτες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και φέρνει φόρτο εργασιών! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ταύρο θα σου χαρίσει ενέργεια που σου είναι απαραίτητη, προκειμένου να διεκπεραιώσεις αυτά που έχεις να κάνεις. Εφοδίασε τον οργανισμό σου με βιταμίνες ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα τον επιβαρύνεις! Απόφυγε να κλείσεις σημαντικά ραντεβού σήμερα γιατί μπορεί να προκύψουν δουλειές που δεν παίρνουν αναβολή.


Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά: Η ενέργεια σου δεν θα σε εγκαταλείψει σήμερα, αρκεί να μην το παρακάνεις γι αυτό προτίμησε να περάσεις μια χαλαρή βραδιά παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων σου θα σου φτιάξει την ημέρα!


Παρθένος: Σήμερα θα ξυπνήσεις με μεγάλα αποθέματα ενέργειας που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα ενισχύσει τις αντοχές σου! Επίλεξε να  διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι που θα σου αποφέρει όφελος όπως σε μια επίσκεψη στο γυμναστήριο! Αν δεν είσαι της γυμναστικής, το φλερτ ή μια βόλτα με φίλους σου μπορεί να αυξήσει εξίσου τις ορμόνες της ικανοποίησης και να σε γεμίσει θετικά συναισθήματα!


Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά: Είναι πιθανό να σκεφτείς να ξεκινήσεις ένα άθλημα αλλά κάνε το παρέα με το ταίρι σου και όχι μόνος/η σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι η κατάλληλη ημέρα για να φλερτάρεις καθώς η διάθεση σου ευνοεί τέτοιου είδους παιχνίδια!


Ζυγός: Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει μια περίεργη ατμόσφαιρα. Αιτία γι αυτό μπορεί να είναι κάποια συζήτηση με την οικογένεια σου που έχει πιθανότητες να καταλήξει σε διένεξη. Αν συγκρατήσεις την παρόρμηση σου θα καταφέρεις να μην οξύνεις περισσότερο τα πνεύματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο, θα σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και ανήσυχο/η θα σε συμβούλευα όμως να διοχετεύσεις την ενέργεια σου εκτός οικίας.


Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά: Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι σου για αυτό ζήτησε και τη βοήθεια του/της συντρόφου σου ώστε να απασχοληθείτε ευχάριστα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις προς κάποιον άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα.


Σκορπιός: Η ενέργειά σου θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και θα σου είναι αρκετά δύσκολο να μείνεις στο σπίτι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου! Οι συναντήσεις με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες, θα είναι ευχάριστες και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε κάνει να αναλάβεις δράση και να ασχοληθείς με τα θέματα των γύρω σου προκειμένου να βοηθήσεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σου δεν θα σε βοηθήσει!


Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά: Η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσει τη σχέση σας και θα σας φέρει κοντά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πλησίασε αυτόν/η που θέλεις καθώς το επικοινωνιακό σου ταλέντο και η τρόπος προσέγγισης σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις αυτό που θέλεις!


Τοξότης: Το μυαλό σου σήμερα είναι απασχολημένο με πράξεις και λογαριασμούς καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου επισημάνει πως πρέπει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά θέματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να κινηθείς βάση πλάνου ώστε να είσαι αποτελεσματικός/η. Αν εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που έχεις μπορείς να καταφέρεις να βγεις ωφελημένος/η οικονομικά μέσα από νέες συμφωνίες!


Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά: Η ανασφάλεια σου εναλλάσσεται με την αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα το ταίρι σου να μπερδευτεί με τη συμπεριφορά σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα γίνει το κίνητρο για να πάρεις τα πάνω σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην είσαι αυστηρός/η με τον εαυτό σου και έναν άνθρωπο που θα γνωρίσεις!


Αιγόκερως: Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα στρέψει την προσοχή σου στον εαυτό σου. Είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς μπορεί να εστιάσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε ενοχλούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σε κάνει να αναλάβεις δράση προκειμένου να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο. «Μέτρον άριστον» καθώς υπάρχει κίνδυνος ο ζήλος σου να δημιουργήσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες!


Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά: Σήμερα θα παρακινήσεις το ταίρι σου και θα το βοηθήσεις να αναλάβει πρωτοβουλία σε θέματα που χρειάζεται. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δεν θα ηρεμήσεις αν δεν καταφέρεις να έχεις αυτόν/η που θέλεις και σήμερα είναι μια καλή ημέρα να το προσπαθήσεις!


Υδροχόος: Η διάθεση σου δεν θα είναι στα πάνω της σήμερα και εσύ θα προσπαθήσεις να μείνεις μόνος/η καθώς θα σε κουράζει η φασαρία και οι ρυθμοί των άλλων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις, ανασφάλεια και άγχος, ακόμα και για απλά θέματα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω αυτού του είδους τις σκέψεις  και να επανέλθεις στην ενεργό δράση χωρίς φόβο!


Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά: Η ανησυχία για τη σχέση σου οφείλεται στις σκέψεις σου καθώς μπορεί να πιστεύεις πως το ταίρι σου κάτι σου κρύβει.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η και να μην κάνεις «φασαρία» καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις αυτό που θέλεις!


Ιχθύς: Την ημέρα σήμερα θα τη μονοπωλήσουν οι φίλοι σου καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις συναντήσεις και τις συλλογικές δραστηριότητες με ανθρώπους που αγαπάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε κάνει να αναλάβεις δράση και μάλιστα με θέρμη, ιδιαίτερα σε θέματα που απασχολούν τους φίλους σου!  Μπορεί να σου ζητηθεί και η συνδρομή σου από συναδέλφους σου σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας αλλά εκεί θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η με τον τρόπο δράσης σου ώστε να μην εκτεθείς.


Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά: Είναι πιθανό να γίνεις ανταγωνιστικός/η με το ταίρι σου και να χαλάσεις το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ίσως ξεκινήσεις ένα ερωτικό ειδύλλιο με κάποιο/α φίλο/η σου, όμως το σκέφτηκες καλά;


πηγή: http://www.e-zwdia.gr


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X