Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Πέτρος Φιλιππίδης "Λυσιστράτη"
Με ''Λυσιστράτη'' προγραμματίζει να εμφανιστεί το καλοκαίρι του 2014, ο απολύτως ιδανικός για το ρόλο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, έχει ήδη οργανώσει με τους συνεργάτες του το πλάνο της συγκεκριμένης φιλόδοξης δουλειάς και βασικός στόχος του είναι να κατέβει του χρόνου στην Επίδαυρο.Ήδη, το μισό της διανομής έχει κλείσει, με τους βασικούς πρωταγωνιστές να είναι σίγουροι για την επόμενη σπουδαία δουλειά τους, αλλά και βέβαιοι ότι το επόμενο καλοκαίρι, δεν πρόκειται να κάνουν διακοπές.Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που έχει διαπρέψει σε Αριστοφανικούς ρόλους, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, προσεγγίζει σιγά σιγά την πραγματοποίηση της μεγάλης του επιθυμίας, να παίξει δηλαδή - όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν- όλους τους ρόλους του Αριστοφάνη.ΠΗΓΗ: onlytheater.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης "Λυσιστράτη"

Με "Λυσιστράτη" προγραμματίζει να εμφανιστεί το καλοκαίρι του 2014, ο απολύτως ιδανικός για το ρόλο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, έχει ήδη οργανώσει με τους συνεργάτες του το πλάνο της συγκεκριμένης φιλόδοξης δουλειάς και βασικός στόχος του είναι να κατέβει του χρόνου στην Επίδαυρο.

Ήδη, το μισό της διανομής έχει κλείσει, με τους βασικούς πρωταγωνιστές να είναι σίγουροι για την επόμενη σπουδαία δουλειά τους, αλλά και βέβαιοι ότι το επόμενο καλοκαίρι, δεν πρόκειται να κάνουν διακοπές.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που έχει διαπρέψει σε Αριστοφανικούς ρόλους, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, προσεγγίζει σιγά σιγά την πραγματοποίηση της μεγάλης του επιθυμίας, να παίξει δηλαδή – όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν- όλους τους ρόλους του Αριστοφάνη.

ΠΗΓΗ: onlytheater.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X