Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κι όμως γέννησε πριν από δύο μήνες
Δεν είναι τυχαία το πιο καλοπληρωμένο και το πιο πλούσιο μοντέλο στον κόσμο... προφανώς. Δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Vivian, η sele φωτογραφίζεται για τη βραζιλιάνικη Vogue και προκαλεί... αναστεναγμούς! Ως συνήθως ο Mario Testino έχει αναλάβει να φωτογραφήσει το μοντέλο με τις τέλειες αναλογίες, που δείχνει να έχει επανέλθει στην τέλεια φόρμα και τις αναλογίες που κόβουν ανάσα. Σίγουρα δεν είναι η τυπική μητέρα δύο παιδιών! Ο γιος της Benjamin είναι τριών χρονών, ενώ η κορούλα της σήμερα είναι έξι μηνών. Το 2010 το μοντέλο παραδέχθηκε ότι ακολουθεί πολύ αυστηρό πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής, ενώ ακόμη και δύο εβδομάδες πριν από τη γέννηση του γιου της έκανε μαθήματα κουνγκ φου και γιόγκα τρεις φορές την εβδομάδα. Πηγή μέσα από τη Vogue νέφερε ότι ο Testino τρελάθηκε όταν είδε την καλλίγραμμη σιλουέτα της αν και είχε γεννήσει μόλις πριν από δύο μήνες και ήθελε διακαώς να τη συμπεριλάβει σ' αυτήν την ειδική έκδοση του περιοδικού που κυκλοφορεί τον Ιούνιο. ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κι όμως γέννησε πριν από δύο μήνες

Δεν είναι τυχαία το πιο καλοπληρωμένο και το πιο πλούσιο μοντέλο στον κόσμο… προφανώς. Δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Vivian, η sele φωτογραφίζεται για τη βραζιλιάνικη Vogue και προκαλεί… αναστεναγμούς!

Ως συνήθως ο Mario Testino έχει αναλάβει να φωτογραφήσει το μοντέλο με τις τέλειες αναλογίες, που δείχνει να έχει επανέλθει στην τέλεια φόρμα και τις αναλογίες που κόβουν ανάσα. Σίγουρα δεν είναι η τυπική μητέρα δύο παιδιών! Ο γιος της Benjamin είναι τριών χρονών, ενώ η κορούλα της σήμερα είναι έξι μηνών. Το 2010 το μοντέλο παραδέχθηκε ότι ακολουθεί πολύ αυστηρό πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής, ενώ ακόμη και δύο εβδομάδες πριν από τη γέννηση του γιου της έκανε μαθήματα κουνγκ φου και γιόγκα τρεις φορές την εβδομάδα.

Πηγή μέσα από τη Vogue νέφερε ότι ο Testino τρελάθηκε όταν είδε την καλλίγραμμη σιλουέτα της αν και είχε γεννήσει μόλις πριν από δύο μήνες και ήθελε διακαώς να τη συμπεριλάβει σ’ αυτήν την ειδική έκδοση του περιοδικού που κυκλοφορεί τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X