Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λήστεψε παγκάρι εκκλησίας!
Πήρε… παραμάσχαλα το ξύλινο παγκάρι μιας εκκλησίας στην Έδεσσα και βγήκε στο δρόμο κρύβοντάς το κάτω από το μπουφάν τους, ένας νεαρός Έλληνας ιερόσυλος! Σε μικρή απόσταση το έκανε κομμάτια και έβαλε στην τσέπη όσα χρήματα περιείχε, αλλά δεν πήγε μακριά. Άνδρες της Ασφαλείας που εντόπισαν τα ίχνη του 34χρονου από την περιγραφή που έδωσαν μάρτυρες οι οποίοι τον είδαν να βγαίνει από το ναό, του φόρεσαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του τα… 19,10 ευρώ που είχε αρπάξει! Το σπασμένο παγκάρι βρέθηκε σε μικρή απόσταση από την εκκλησία και αποδόθηκε στον ιερέα μαζί με τα λιγοστά χρήματα, ενώ ο ιερόσυλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Λήστεψε παγκάρι εκκλησίας!

Πήρε… παραμάσχαλα το ξύλινο παγκάρι μιας εκκλησίας στην Έδεσσα και βγήκε στο δρόμο κρύβοντάς το κάτω από το μπουφάν τους, ένας νεαρός Έλληνας ιερόσυλος! Σε μικρή απόσταση το έκανε κομμάτια και έβαλε στην τσέπη όσα χρήματα περιείχε, αλλά δεν πήγε μακριά.
Άνδρες της Ασφαλείας που εντόπισαν τα ίχνη του 34χρονου από την περιγραφή που έδωσαν μάρτυρες οι οποίοι τον είδαν να βγαίνει από το ναό, του φόρεσαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του τα… 19,10 ευρώ που είχε αρπάξει! Το σπασμένο παγκάρι βρέθηκε σε μικρή απόσταση από την εκκλησία και αποδόθηκε στον ιερέα μαζί με τα λιγοστά χρήματα, ενώ ο ιερόσυλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X