Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χτίζουν σπίτια και στην Ανατολική Ιερουσαλήμ
Το Ισραήλ θα οικοδομήσει χιλιάδες σπίτια σε οικισμούς στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ. Αυτό ανέφερε την Τετάρτη το βράδυ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων το αντιοικιστικό παρατηρητήριο της Ιερουσαλήμ Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή το πράσινο φως για την ανέγερση των οικισμών δόθηκε από το ισραηλινό υπουργείο Στέγασης λίγο μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη. Συμφώνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η επίσκεψη του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών να αναβιώσει η ειρηνευτική προσπάθεια η οποία έχει περιέλθει σε αδιέξοδο από το Σεπτέμβριο του 2010.

Χτίζουν σπίτια και στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Το Ισραήλ θα οικοδομήσει χιλιάδες σπίτια σε οικισμούς στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ. Αυτό ανέφερε την Τετάρτη το βράδυ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων το αντιοικιστικό παρατηρητήριο της Ιερουσαλήμ

Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή το πράσινο φως για την ανέγερση των οικισμών δόθηκε από το ισραηλινό υπουργείο Στέγασης λίγο μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη.

Συμφώνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η επίσκεψη του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών να αναβιώσει η ειρηνευτική προσπάθεια η οποία έχει περιέλθει σε αδιέξοδο από το Σεπτέμβριο του 2010.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X