Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τέλος στους μαύρους κύκλους με μία σπιτική μάσκα
Η σωματική, αλλά και η ψυχική κούραση, αποτυπώνεται στο βλέμμα μας δημιουργώντας αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, οι οποίοι μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες από την πραγματική μας ηλικία. Ευτυχώς όμως πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο έχει πολλές λύσεις που να βασίζονται σε φυσικά συστατικά.Μία από αυτές είναι και η μάσκα από πατάτα και μαϊντανό.Θα χρειαστείτε:- 1 πατάτα - 1/2 ματσάκι μαϊντανό - 2 κομματάκια γάζαΤρόπος παρασκευής:Πλύνετε πολύ καλά την πατάτα και στην συνέχεια τρίψτε την με έναν τρίφτη. Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό και προσθέστε τον στην τριμμένη πατάτα. Ανακατέψτε πολύ καλά τα δύο υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Η μάσκα σας είναι έτοιμη.Τρόπος εφαρμογής:Πάρτε μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα σας και τοποθετήστε το σε κάθε κομματάκι γάζας. Έπειτα, βάλτε τις γάζες πάνω στα μάτια σας και αφήστε τις να δράσουν για 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό και απλώστε την κρέμα ματιών σας.Πηγή: beautetinkyriak.gr

Τέλος στους μαύρους κύκλους με μία σπιτική μάσκα

Η σωματική, αλλά και η ψυχική κούραση, αποτυπώνεται στο βλέμμα μας δημιουργώντας αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, οι οποίοι μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες από την πραγματική μας ηλικία. Ευτυχώς όμως πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο έχει πολλές λύσεις που να βασίζονται σε φυσικά συστατικά.

Μία από αυτές είναι και η μάσκα από πατάτα και μαϊντανό.

Θα χρειαστείτε:

– 1 πατάτα

– 1/2 ματσάκι μαϊντανό

– 2 κομματάκια γάζα

Τρόπος παρασκευής:

Πλύνετε πολύ καλά την πατάτα και στην συνέχεια τρίψτε την με έναν τρίφτη. Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό και προσθέστε τον στην τριμμένη πατάτα. Ανακατέψτε πολύ καλά τα δύο υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Η μάσκα σας είναι έτοιμη.

Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα σας και τοποθετήστε το σε κάθε κομματάκι γάζας. Έπειτα, βάλτε τις γάζες πάνω στα μάτια σας και αφήστε τις να δράσουν για 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό και απλώστε την κρέμα ματιών σας.

Πηγή: beautetinkyriak.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X