Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σύντομα βίντεο προσθέτει το Instagram στο Facebook
Η δυνατότητα εγγραφής βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων προστέθηκε στην εφαρμογή υπηρεσίας επεξεργασίας και ανάρτησης φωτογραφιών Instagram, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο (9 Απριλίου 2012) ενσωματώθηκε στο Facebook. Σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο του Facebook στo Μένλο Παρκ, η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες την εγγραφή μεμονωμένων βίντεο ή τη χρονική επέκτασή τους κολλώντας πολλά μαζί. "Θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό

Σύντομα βίντεο προσθέτει το Instagram στο Facebook

Η δυνατότητα εγγραφής βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων προστέθηκε στην εφαρμογή υπηρεσίας επεξεργασίας και ανάρτησης φωτογραφιών Instagram, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο (9 Απριλίου 2012) ενσωματώθηκε στο Facebook.

Σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο του Facebook στo Μένλο Παρκ, η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες την εγγραφή μεμονωμένων βίντεο ή τη χρονική επέκτασή τους κολλώντας πολλά μαζί.

«Θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X