Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Ακρόπολη οι Pet Shop Boys
Στην Αθήνα έρχονται οι Pet Shop Boys τον Ιούλιο όπου θα εμφανιστούν στις 16 του μήνα στο Ejeckt Festival. Μήνες πριν έρθουν τα δύο μέλη του συγκροτήματος, Neil Τennant και Chris Lowe, αποδεικνύουν την αγάπη τους για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό εκδηλώνοντας την επιθυμία τους να επισκεφθούν τα σημεία στην ελληνική πρωτεύουσα όπου αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλείο της αρχαίας ιστορίας της Αθήνας.Όπως δημοσιεύει η Espresso, οι δύο καλλιτέχνες ζήτησαν να ξεναγηθούν στα μνημεία της πόλης και τους αρχαιολογικούς χώρους, με προορισμό το Μουσείο της Ακρόπολης.

Στην Ακρόπολη οι Pet Shop Boys

Στην Αθήνα έρχονται οι Pet Shop Boys τον Ιούλιο όπου θα εμφανιστούν στις 16 του μήνα στο Ejeckt Festival. Μήνες πριν έρθουν τα δύο μέλη του συγκροτήματος, Neil Τennant και Chris Lowe, αποδεικνύουν την αγάπη τους για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό εκδηλώνοντας την επιθυμία τους να επισκεφθούν τα σημεία στην ελληνική πρωτεύουσα όπου αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλείο της αρχαίας ιστορίας της Αθήνας.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, οι δύο καλλιτέχνες ζήτησαν να ξεναγηθούν στα μνημεία της πόλης και τους αρχαιολογικούς χώρους, με προορισμό το Μουσείο της Ακρόπολης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X