Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Καπνιστής ένας στους τρεις Αλβανούς
Το 39% περίπου των Αλβανών πολιτών είναι καπνιστές, ενώ το 60% απ´αυτούς είναι άνδρες, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ειδικός σε θέματα καπνού στο υπουργείο Υγείας, Ρόλαντ Σουπέρκα. Ωστόσο, ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό επίτευγμα το γεγονός ότι σήμερα δεν υπάρχει καμία διαφήμιση από εταιρείες καπνού στους δρόμους, σε περιοδικά, εφημερίδες, κ.α., ενώ έκανε γνωστό ότι οι υγειονομικές αρχές θα επιδιώξουν την αύξηση του φόρου κατανάλωσης καπνού και των τιμών, έτσι ώστε το τσιγάρο να καταστεί λιγότερο προσιτό στη νεολαία.Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι υγειονομικές αλβανικές αρχές, στο πλαίσιο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος. δήλωσαν ότι τα ποσοστά τον καπνιστών στη χώρα παραμένουν ακόμα σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Καπνιστής ένας στους τρεις Αλβανούς

Το 39% περίπου των Αλβανών πολιτών είναι καπνιστές, ενώ το 60% απ΄αυτούς είναι άνδρες, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ειδικός σε θέματα καπνού στο υπουργείο Υγείας, Ρόλαντ Σουπέρκα. Ωστόσο, ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό επίτευγμα το γεγονός ότι σήμερα δεν υπάρχει καμία διαφήμιση από εταιρείες καπνού στους δρόμους, σε περιοδικά, εφημερίδες, κ.α., ενώ έκανε γνωστό ότι οι υγειονομικές αρχές θα επιδιώξουν την αύξηση του φόρου κατανάλωσης καπνού και των τιμών, έτσι ώστε το τσιγάρο να καταστεί λιγότερο προσιτό στη νεολαία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι υγειονομικές αλβανικές αρχές, στο πλαίσιο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος. δήλωσαν ότι τα ποσοστά τον καπνιστών στη χώρα παραμένουν ακόμα σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X