Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αλλαγή ώρας για τους "Ήρωες Ανάμεσά μας"
Στις 23.15 θα προβληθούν σήμερα εκτάκτως οι "Ήρωες Ανάμεσά μας". Ο λόγος; Το τελευταίο διπλό επεισόδιο των "Κλεμμένων Ονείρων" στο Mega, το οποίο θα τελειώσει στις 23.30.Στη δεύτερη εκπομπή θα παρακολουθήσουμε τον Σάκη Ρουβά να προβάλλει στο τηλεοπτικό κοινό δύο ακόμα συγκλονιστικές ιστορίες. Η μία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου δύο φίλες φροντίζουν άπορες οικογένειες, ανέργους χωρίς επιδόματα από την Πρόνοια και πολύτεκνους, ηλικιωμένους στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρέχοντάς τους τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, γιατρούς, στέγη, ενώ η άλλη ιστορία σχετίζεται με έναν 38χρονο αρχιτέκτονα που αποφάσισε να γίνει εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό και να φτιάξει τη δική του ομάδα πυρόσβεσης.Πηγή:faysbook.gr

Αλλαγή ώρας για τους "Ήρωες Ανάμεσά μας"

Στις 23.15 θα προβληθούν σήμερα εκτάκτως οι «Ήρωες Ανάμεσά μας». Ο λόγος; Το τελευταίο διπλό επεισόδιο των «Κλεμμένων Ονείρων» στο Mega, το οποίο θα τελειώσει στις 23.30.

Στη δεύτερη εκπομπή θα παρακολουθήσουμε τον Σάκη Ρουβά να προβάλλει στο τηλεοπτικό κοινό δύο ακόμα συγκλονιστικές ιστορίες. Η μία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου δύο φίλες φροντίζουν άπορες οικογένειες, ανέργους χωρίς επιδόματα από την Πρόνοια και πολύτεκνους, ηλικιωμένους στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρέχοντάς τους τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, γιατρούς, στέγη, ενώ η άλλη ιστορία σχετίζεται με έναν 38χρονο αρχιτέκτονα που αποφάσισε να γίνει εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό και να φτιάξει τη δική του ομάδα πυρόσβεσης.

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X