Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alpha
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με πληροφορίες, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank, της πρώτης από τις τρεις συστημικές τράπεζες που υλοποίησε δημόσιες εγγραφές για την άντληση 550 εκατ ευρώ. Οι επίσημες και αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Δευτέρα.Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, η Alpha Bank έχει συγκεντρώσει κεφάλαια που αντιστοιχούν στο 12% του μετοχικού της κεφαλαίου, έχοντας καλύψει στόχο υψηλότερου του ελάχιστου 10% που απαιτείται στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης της.Μετά την κάλυψη του 12% του κεφαλαίου - το οποίο φαίνεται να αντιστοιχεί σε υπερκάλυψη έως 1,5 φορά - η Alpha Bank δεν χρειάζεται να εκδώσει μετατρέψιμα ομόλογα (CoCos).Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alpha

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με πληροφορίες, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank, της πρώτης από τις τρεις συστημικές τράπεζες που υλοποίησε δημόσιες εγγραφές για την άντληση 550 εκατ ευρώ. Οι επίσημες και αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Δευτέρα.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, η Alpha Bank έχει συγκεντρώσει κεφάλαια που αντιστοιχούν στο 12% του μετοχικού της κεφαλαίου, έχοντας καλύψει στόχο υψηλότερου του ελάχιστου 10% που απαιτείται στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης της.

Μετά την κάλυψη του 12% του κεφαλαίου – το οποίο φαίνεται να αντιστοιχεί σε υπερκάλυψη έως 1,5 φορά – η Alpha Bank δεν χρειάζεται να εκδώσει μετατρέψιμα ομόλογα (CoCos).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X