Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Για φαγητό με το νέο της συνοδό
Χαρούμενη, ευδιάθετη και φανερά ανανεωμένη είναι τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Θεοδωρίδου.Η τραγουδίστρια έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά μιας και όλα στην ζωή της πηγαίνουν πολύ καλά. Εδώ και αρκετό καιρό όμως, έχει τραβήξει μια κόκκινη γραμμή στα ερωτικά της και δηλώνει ότι είναι αφοσιωμένη μόνο στα επαγγελματικά της.Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου, βρέθηκε για φαγητό στην Γλυφάδα μαζί με έναν άγνωστο νεαρό συνοδό.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι που ήταν γύρω τους εκείνη την στιγμή έκαναν λόγο για δυο ανθρώπους που δεν έπαιρναν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο και που έδειχναν να είναι επίσης και πολύ γοητευμένοι ο ένας από τον άλλο. Το αν πρόκειται για μια απλή φιλία, ή έναν νέο έρωτα, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.ηγή: gossip-tv

Για φαγητό με το νέο της συνοδό

Χαρούμενη, ευδιάθετη και φανερά ανανεωμένη είναι τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Θεοδωρίδου.Η τραγουδίστρια έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά μιας και όλα στην ζωή της πηγαίνουν πολύ καλά. Εδώ και αρκετό καιρό όμως, έχει τραβήξει μια… κόκκινη γραμμή στα ερωτικά της και δηλώνει ότι είναι αφοσιωμένη μόνο στα επαγγελματικά της.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου, βρέθηκε για φαγητό στην Γλυφάδα μαζί με έναν άγνωστο νεαρό συνοδό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι που ήταν γύρω τους εκείνη την στιγμή έκαναν λόγο για δυο ανθρώπους που δεν έπαιρναν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο και που έδειχναν να είναι επίσης και πολύ γοητευμένοι ο ένας από τον άλλο. Το αν πρόκειται για μια απλή φιλία, ή έναν νέο έρωτα, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

ηγή: gossip-tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X