Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 19 Απριλίου
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 19 Απριλίου thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και περνά σε αυτό του Ταύρου, θέτοντας ως προτεραιότητα τις σωματικές σου ανάγκες και την ανάγκη σου για ασφάλεια. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή, λίγο πριν ο τελευταίος εισέλθει και πάλι στο ζώδιό σου, φανερώνει πως βρίσκεσαι σε διαδικασία αναθεώρησης αξιών, προσώπων και καταστάσεων, που επηρεάζουν την πορεία των αισθηματικών σου… 


ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου εκκινώντας το γενέθλιο μήνα σου τη σημερινή μέρα και άρα, μία περίοδο σημαντικών εξελίξεων. Η σύνοδος που θα σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή, φανερώνει πως επανεξετάζεις κάποια πρακτικά θέματα μέσα στη σχέση σου, πως ενδεχομένως να αλλάζεις προτεραιότητες και να θεωρείς κάποια πράγματα περισσότερο σημαντικά από κάποια άλλα. Αναθεώρησε, αλλά απόφυγε προς το παρόν την υλοποίηση των αποφάσεών σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό του Ταύρου και η συνάντησή του με τον κυβερνήτη σου που κινείται ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, ενδέχεται να σου φέρει μία μοιραία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Παράλληλα, είναι πιθανό να προσπαθείς να ξεδιαλύνεις εσύ κάποια συναισθήματα, ανάγκες ή επιθυμίες σου και να θελήσεις να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα με εκείνα τα πρόσωπα, που η σχέση σας παραμένει θολή και συγκεχυμένη. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ήλιος ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις κοινωνικές σου επαφές. Η συνάντησή του με τον ανάδρομο Ερμή σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, ενδέχεται να σου φέρει επικοινωνία και συναντήσεις με παλιούς γνωστούς, ακόμα και με υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους, που η γνωριμία σας δεν είχε παρουσιάσει εξελίξεις για αρκετό χρονικό διάστημα… 


ΛΕΩΝ: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο τη σημερινή μέρα και παρόλο που επηρεάζει το ηλιακό σου μεσουράνημα, που συνδέεται με την καριέρα σου, φαίνεται πως σου δημιουργεί και την ανάγκη να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου και να εστιάσεις στο μέλλον που επιθυμείς να έχεις. Θα έχεις την ανάγκη να προβάλεις τον λαμπερό σου εαυτό αυτές τις μέρες, κάτι που θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις περισσότερους θαυμαστές! 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα ευνοώντας ιδιαίτερα το ζώδιό σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή, φέρνει κάποια αναθεώρηση σε θέματα που αφορούν ταξίδια και εξωτερικό και αν είχατε κάποια σχέδια με το σύντροφό σου που σχετίζονται με αυτά, φαίνεται πως επανεξετάζονται και μπαίνουν σε νέα τροχιά. Επίσης, αν διατηρείς κάποια σχέση από απόσταση, η σημερινή μέρα κρύβει εξελίξεις. 


ΖΥΓΟΣ: Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα, εκκινώντας ένα διάστημα έντονης σεξουαλικότητας για σένα. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα διανύσουν μία περίοδο πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι τους και φαίνεται πως μέσα από διάφορες συγκυρίες, καταφέρνουν να έρθουν πιο κοντά μαζί του. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, δεν αποκλείεται να έχουν επικοινωνία ή συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, απέναντι από το δικό σου ζώδιο, θέτοντας ως προτεραιότητα τη σχέση σου και το σύντροφό σου. Ξεκινά ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να εστιάσεις στις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, σε οικονομικά θέματα που αφορούν τη σχέση σας και γενικά σε ό,τι αφορά την συντροφικότητα και το “Μαζί”. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή, σε καλεί να επανεξετάσεις κάποιο πρακτικό ζήτημα, που αφορά στα αισθηματικά σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και παρόλο που σε καλεί να εστιάσεις σε πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, παράλληλα σε παρακινεί να εντάξεις περισσότερες χαρές και απολαύσεις μέσα στο πρόγραμμά σου. Η σχέση με το ταίρι σου ανανεώνεται μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες που σχεδιάζετε μαζί, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο περιβάλλον εργασίας σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου από σήμερα, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και σε καλεί να εστιάσεις στις προσωπικές σου επιθυμίες. Η σεξουαλικότητα ανεβαίνει όπως και η διάθεσή σου για φλερτ και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το επόμενο διάστημα, με το οποίο θα έχεις απίστευτο ταίριασμα. Πιθανόν ακόμη, να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιό έρωτας…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι μία σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία φέρνει στο νου σου εμπειρίες από το παρελθόν. Μάλιστα, είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο η σχέση σας εμπεριείχε αρκετή οικειότητα, και να θελήσεις να κάνεις μία προσπάθεια να αναθερμανθεί το κλίμα μεταξύ σας… 


ΙΧΘΕΙΣ: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, τα οποία πιθανόν να είχατε αναβάλει. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πιθανό να επιδιώξουν μία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν…


πηγή: http://www.myastro.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X