Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απαγόρευση της κυκλοφορία στα δάση της Μεσσηνίας
Με στόχο την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές, απαγορεύεται, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, η κυκλοφορία των οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς και τα δασικά συμπλέγματα της Μεσσηνίας. Η απόφαση του περιφερειάρχη τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1 Ιουνίου, έως την 15η Οκτωβρίου τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 9.00 το βράδυ ως τις 6.00 το πρωί. Της απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται τμήματα των εθνικών οδών που διέρχονται από δάση, οι δρόμοι που οδηγούν σε χωριά και βέβαια οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών, οι κτηνοτρόφοι, καθώς και τα

Απαγόρευση της κυκλοφορία στα δάση της Μεσσηνίας

Με στόχο την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές, απαγορεύεται, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, η κυκλοφορία των οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς και τα δασικά συμπλέγματα της Μεσσηνίας.

Η απόφαση του περιφερειάρχη τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1 Ιουνίου, έως την 15η Οκτωβρίου τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 9.00 το βράδυ ως τις 6.00 το πρωί.

Της απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται τμήματα των εθνικών οδών που διέρχονται από δάση, οι δρόμοι που οδηγούν σε χωριά και βέβαια οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών, οι κτηνοτρόφοι, καθώς και τα

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X