Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μήπως η μάσκα μαλλιών σου δεν έχει τα… επιθυμητά αποτελέσματα;
Το βασικό λάθος που κάνουμε όλες μας τις περισσότερες φορές είναι να μην αφήνουμε το προϊόν αρκετή ώρα στα μαλλιά. Για να δράσει η μάσκα μαλλιών θέλει να την αφήσεις σε βρεγμένα μαλλιά τουλάχιστον 5 λεπτά!-Ξεκίνα λοιπόν να λούζεις τα μαλλιά σου, και μετά βάλε τη μάσκα -Μέχρι να κάνεις το αφρόλουτρό σου, άσε τη μάσκα να δράσει και έπειτα ξέβγαλε καλά.Πώς μπορείς να έχεις ακόμα πιο εγγυημένα αποτελέσματα; -Αφού βάλεις τη μάσκα στα μαλλιά, βρέξε μια πετσέτα με καυτό νερό. -Έπειτα τύλιξε τα μαλλιά σου και άφησέ τη να δράσει για 5 λεπτάκια ενώ κάνεις το μπάνιο σου.-Μετά βγάλε την πετσέτα και ξέβγαλε κανονικά. -Οι ατμοί που θα βγάζει η πετσέτα μόλις βραχεί με καυτό νερό, θα βοηθήσουν να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και έτσι τα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά του προϊόντος σου θα εισχωρήσουν σε βάθος στα μαλλιά σου.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Μήπως η μάσκα μαλλιών σου δεν έχει τα… επιθυμητά αποτελέσματα;

Το βασικό λάθος που κάνουμε όλες μας τις περισσότερες φορές είναι να μην αφήνουμε το προϊόν αρκετή ώρα στα μαλλιά. Για να δράσει η μάσκα μαλλιών θέλει να την αφήσεις σε βρεγμένα μαλλιά τουλάχιστον 5 λεπτά!

-Ξεκίνα λοιπόν να λούζεις τα μαλλιά σου, και μετά βάλε τη μάσκα…

-Μέχρι να κάνεις το αφρόλουτρό σου, άσε τη μάσκα να δράσει και έπειτα ξέβγαλε καλά.

Πώς μπορείς να έχεις ακόμα πιο εγγυημένα αποτελέσματα;

-Αφού βάλεις τη μάσκα στα μαλλιά, βρέξε μια πετσέτα με καυτό νερό.

-Έπειτα τύλιξε τα μαλλιά σου και άφησέ τη να δράσει για 5 λεπτάκια ενώ κάνεις το μπάνιο σου.

-Μετά βγάλε την πετσέτα και ξέβγαλε κανονικά.

-Οι ατμοί που θα βγάζει η πετσέτα μόλις βραχεί με καυτό νερό, θα βοηθήσουν να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και έτσι τα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά του προϊόντος σου θα εισχωρήσουν σε βάθος στα μαλλιά σου.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X