Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παντρεύονται το καλοκαίρι
Μανούλα θα γίνει η Βάσω Λασκαράκη μιας και σε λίγους μήνες περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια και ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποφάσισαν να παντρευτούν, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. Άλλωστε διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Σύμφωνα με το star, το ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση και ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι. Μάλιστα, ενώ στην στην αρχή τα δημοσιεύματα μιλούσαν για πολιτικό γάμο, φίλοι του Γιάννη Τσιμιτσέλη αποκάλυψαν πως ο γάμος θα είναι θρησκευτικός τελικά. ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Παντρεύονται το καλοκαίρι

Μανούλα θα γίνει η Βάσω Λασκαράκη μιας και σε λίγους μήνες περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια και ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποφάσισαν να παντρευτούν, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. Άλλωστε διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με το star, το ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση και ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι. Μάλιστα, ενώ στην στην αρχή τα δημοσιεύματα μιλούσαν για πολιτικό γάμο, φίλοι του Γιάννη Τσιμιτσέλη αποκάλυψαν πως ο γάμος θα είναι θρησκευτικός τελικά.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X