Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αντίγραψε το στιλ της Sophia Loren
Αντίγραψε το στιλ της Sophia Loren φορώντας ένα τεράστιο καπέλο που θα σας δώσει άποψη και στιλ. Το στιλάτο ριγέ: Tα ριγέ αξεσουάρ που παραπέμπουν στο navy style που κάθε καλοκαίρι είναι στη μόδα ως timeless επιλογή. Ένα καπέλο στη διχρωμία λευκού - μαύρου ή λευκού - μπλε είναι σίγουρα η πιο στιλάτη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Το εύκολο nude: Το nude έχει γίνει το πιο σικάτο χρώμα του καλοκαιριού, συνεπώς δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην φορέσετε και εσείς το nude καπέλο σας με όλους τους πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς. Δοκιμάστε το άφοβα. Το φανταχτερό φούξια: Τα χρώματα φτιάχνουν τη διάθεση την καλοκαιρινή περίοδο, έτσι εκτός από τα ρούχα σας μπορείτε να τα τολμήσετε και στα αξεσουάρ. Μοναδική παράκληση είναι να δώσετε την δέουσα προσοχή ώστε να μη μοιάζετε με τη Barbie. Το κλασικό μαύρο: Για εσάς που δεν θέλετε να στερηθείτε ίχνος από την κομψότητα σας και το καλοκαίρι μπορείτε να τολμήσετε το total black καπέλο.

Αντίγραψε το στιλ της Sophia Loren

Αντίγραψε το στιλ της Sophia Loren φορώντας ένα τεράστιο καπέλο που θα σας δώσει άποψη και στιλ.

Το στιλάτο ριγέ: Tα ριγέ αξεσουάρ που παραπέμπουν στο navy style που κάθε καλοκαίρι είναι στη μόδα ως timeless επιλογή. Ένα καπέλο στη διχρωμία λευκού – μαύρου ή λευκού – μπλε είναι σίγουρα η πιο στιλάτη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Το εύκολο nude: Το nude έχει γίνει το πιο σικάτο χρώμα του καλοκαιριού, συνεπώς δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην φορέσετε και εσείς το nude καπέλο σας με όλους τους πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς. Δοκιμάστε το άφοβα.

Το φανταχτερό φούξια: Τα χρώματα φτιάχνουν τη διάθεση την καλοκαιρινή περίοδο, έτσι εκτός από τα ρούχα σας μπορείτε να τα τολμήσετε και στα αξεσουάρ. Μοναδική παράκληση είναι να δώσετε την δέουσα προσοχή ώστε να μη μοιάζετε με τη Barbie.

Το κλασικό μαύρο: Για εσάς που δεν θέλετε να στερηθείτε ίχνος από την κομψότητα σας και το καλοκαίρι μπορείτε να τολμήσετε το total black καπέλο.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X