Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έκανε πλαστικές επεμβάσεις ύψους 30.000 δολαρίων
Αχ αυτές οι κυρίες του Hollywood! Για χάρη της δημοσιότητας, μπορούν να κάνουν τα πάντα! Η ομορφιά πάνω από όλα. Δύσκολα αποδέχονται περιττά κιλά και ρυτίδες. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, έχουν κάνει από μία μικρή ή και μεγάλη επέμβαση. Τουλάχιστον αυτή η κυρία το παραδέχεται και δημοσίως! Ο λόγος για την Brandi Glanville.Η όμορφη ξανθιά star και μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε ότι ξόδεψε 30.000 δολάρια στον πλαστικό χειρούργο. Τι έκανε; Πλαστική στη μύτη, εμφύτευση στήθους, καθώς και μια μικροεπέμβαση στο αιδοίο της!Φυσικά δεν τις φτάνουν αυτές οι επεμβάσεις και έτσι επισκέπτεται συχνά πυκνά το γιατρό της για συνεδρίες botox. Όπως η ίδια δήλωσε: "Κάνω ενέσεις botox από τα 25 χρόνια μου. Θέλω αν δείχνω και να είμαι νέα. Τώρα πια κάνω botox δύο φορές το χρόνο!

Έκανε πλαστικές επεμβάσεις ύψους 30.000 δολαρίων

Αχ αυτές οι κυρίες του Hollywood! Για χάρη της δημοσιότητας, μπορούν να κάνουν τα πάντα! Η ομορφιά πάνω από όλα. Δύσκολα αποδέχονται περιττά κιλά και ρυτίδες. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, έχουν κάνει από μία μικρή ή και μεγάλη επέμβαση. Τουλάχιστον αυτή η κυρία το παραδέχεται και δημοσίως! Ο λόγος για την Brandi Glanville.

Η όμορφη ξανθιά star και μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε ότι ξόδεψε 30.000 δολάρια στον πλαστικό χειρούργο. Τι έκανε; Πλαστική στη μύτη, εμφύτευση στήθους, καθώς και μια μικροεπέμβαση στο αιδοίο της!

Φυσικά δεν τις φτάνουν αυτές οι επεμβάσεις και έτσι επισκέπτεται συχνά πυκνά το γιατρό της για συνεδρίες botox. Όπως η ίδια δήλωσε: «Κάνω ενέσεις botox από τα 25 χρόνια μου. Θέλω αν δείχνω και να είμαι νέα. Τώρα πια κάνω botox δύο φορές το χρόνο!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X