Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αναπνοές οξυγόνου… στο Νοσοκομείο Σάμου
Χθες το απόγευμα έφτασε η παραγγελία υγρού οξυγόνου η οποία είχε γίνει στις 21-3-2013 από το Νοσοκομείο Σάμου, αποκαθιστώντας το πρόβλημα που είχε προκύψει την περασμένη Πέμπτη όταν έμεινε για 45 λεπτά περίπου χωρίς παροχή οξυγόνου το νοσηλευτικό ίδρυμα.Η επάρκεια είναι ικανοποιητική για το επόμενο διάστημα και η διοίκηση θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει ξανά πρόβλημα. Εξάλλου έχει διαταχθεί Ε.Δ.Ε για να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναπνοές οξυγόνου… στο Νοσοκομείο Σάμου

Χθες το απόγευμα έφτασε η παραγγελία υγρού οξυγόνου η οποία είχε γίνει στις 21-3-2013 από το Νοσοκομείο Σάμου, αποκαθιστώντας το πρόβλημα που είχε προκύψει την περασμένη Πέμπτη όταν έμεινε για 45 λεπτά περίπου χωρίς παροχή οξυγόνου το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η επάρκεια είναι ικανοποιητική για το επόμενο διάστημα και η διοίκηση θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει ξανά πρόβλημα. Εξάλλου έχει διαταχθεί Ε.Δ.Ε για να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X