Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δίδυμα ενώνουν τα χέρια αμέσως μετά τη γέννηση!
Μια απίστευτη φωτογραφία κατάφερε να τραβήξει μια νοσοκόμα στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια ενός τοκετού, η οποία έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο Daniel και η Maria Morales είναι δύο δίδυμα αδερφάκια, που δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση τους ένωσαν τα χέρια τους!Τα δίδυμα γεννήθηκαν με καισαρική τομή και, καθώς τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, προτού ακόμα ανοίξουν τα μάτια τους, άπλωσαν τα χέρια τους και κρατήθηκαν σφιχτά."Έχω δει πολλούς τοκετούς και πολλά νεογέννητα, αλλά αυτό είναι κάτι που βλέπω για πρώτη φορά", δήλωσε ο γυναικολόγος Dr. Rodrιguez. "Αν και το καθένα κοιτούσε προς διαφορετική κατεύθυνση, ένωσαν τα χέρια τους με τόση φυσικότητα".Ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδερφάκια άγγιξαν το ένα το άλλο, καθώς κατά τη διάρκεια της κύησης βρίσκονταν σε διαφορετικούς αμνιακούς σάκους.Σήμερα, τα δίδυμα είναι περίπου 4 μηνών και παρ'όλο που πλέον δεν ενώνουν τόσο συχνά τα χέρια τους, οι γονείς τους είναι σίγουροι ότι θα είναι δεμένα για μια ζωή!

Δίδυμα ενώνουν τα χέρια αμέσως μετά τη γέννηση!

Μια απίστευτη φωτογραφία κατάφερε να τραβήξει μια νοσοκόμα στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια ενός τοκετού, η οποία έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο Daniel και η Maria Morales είναι δύο δίδυμα αδερφάκια, που δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση τους ένωσαν τα χέρια τους!

Τα δίδυμα γεννήθηκαν με καισαρική τομή και, καθώς τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, προτού ακόμα ανοίξουν τα μάτια τους, άπλωσαν τα χέρια τους και κρατήθηκαν σφιχτά.

«Έχω δει πολλούς τοκετούς και πολλά νεογέννητα, αλλά αυτό είναι κάτι που βλέπω για πρώτη φορά», δήλωσε ο γυναικολόγος Dr. Rodrιguez. «Αν και το καθένα κοιτούσε προς διαφορετική κατεύθυνση, ένωσαν τα χέρια τους με τόση φυσικότητα».

Ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδερφάκια άγγιξαν το ένα το άλλο, καθώς κατά τη διάρκεια της κύησης βρίσκονταν σε διαφορετικούς αμνιακούς σάκους.

Σήμερα, τα δίδυμα είναι περίπου 4 μηνών και παρ’όλο που πλέον δεν ενώνουν τόσο συχνά τα χέρια τους, οι γονείς τους είναι σίγουροι ότι θα είναι δεμένα για μια ζωή!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X