Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διασύνδεση για νοσοκομεία ακριτικών νησιών
Να επανέλθουν στο καθεστώς της διασύνδεσης τα νοσοκομεία Μυτιλήνης- Λήμνου και Σάμου- Ικαρίας, με υγειονομική και διοικητική αυτοτέλεια, λόγω της ιδιαιτερότητας αυτών των νησιωτικών περιοχών, αποφάσισε το υπουργείο Υγείας.Ο αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος θα καταθέσει στη Βουλή σχετική διάταξη νόμου προς ψήφιση, αποδεχόμενος την εισήγηση για την αντιμετώπιση του θέματος, που ήταν αποτέλεσμα της συνεργασία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη με τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Νάσο Γιακαλή και τους δημάρχους Λήμνου και Ικαρίας, Αντώνη Χατζηδιαμαντή και Χριστόδουλο Σταυρινίδη, αντίστοιχα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διασύνδεση για νοσοκομεία ακριτικών νησιών

Να επανέλθουν στο καθεστώς της διασύνδεσης τα νοσοκομεία Μυτιλήνης- Λήμνου και Σάμου- Ικαρίας, με υγειονομική και διοικητική αυτοτέλεια, λόγω της ιδιαιτερότητας αυτών των νησιωτικών περιοχών, αποφάσισε το υπουργείο Υγείας.

Ο αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος θα καταθέσει στη Βουλή σχετική διάταξη νόμου προς ψήφιση, αποδεχόμενος την εισήγηση για την αντιμετώπιση του θέματος, που ήταν αποτέλεσμα της συνεργασία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη με τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Νάσο Γιακαλή και τους δημάρχους Λήμνου και Ικαρίας, Αντώνη Χατζηδιαμαντή και Χριστόδουλο Σταυρινίδη, αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X