Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ανοίγει αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής
Ανοίγει αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ύστερα από αίτημα του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), καθώς κρίθηκε ότι οι έρευνες για την ανεύρεση αγνοούμενου αλλοδαπού μπορεί να συνεχισθούν παράλληλα με την απόθεση απορριμμάτων. Σύμφωνα με σχεδιάγραμμα που επισύναψε ο ΕΔΣΝΑ στην Εισαγγελία, οι εργασίες διάθεσης απορριμμάτων θα γίνονται σε σημείο που δεν θα δημιουργεί πρόσκομμα στην αστυνομική έρευνα.Συγχρόνως, ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Γιάννης Σγουρός και ο αντιπρόεδρος, Ν. Χιωτάκης, ενημέρωσαν την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΧΥΤΑ από την παράνομη είσοδο αλλοδαπών ρακοσυλλεκτών, οι οποίοι εισέρχονται με κίνδυνο της ζωής τους στο χώρο προκειμένου να περισυλλέξουν αντικείμενα και τα προβλήματα που δημιουργεί στους δήμους της Αττικής η διακοπή λειτουργίας του ΧΥΤΑ.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανοίγει αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής

Ανοίγει αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ύστερα από αίτημα του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), καθώς κρίθηκε ότι οι έρευνες για την ανεύρεση αγνοούμενου αλλοδαπού μπορεί να συνεχισθούν παράλληλα με την απόθεση απορριμμάτων. Σύμφωνα με σχεδιάγραμμα που επισύναψε ο ΕΔΣΝΑ στην Εισαγγελία, οι εργασίες διάθεσης απορριμμάτων θα γίνονται σε σημείο που δεν θα δημιουργεί πρόσκομμα στην αστυνομική έρευνα.

Συγχρόνως, ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Γιάννης Σγουρός και ο αντιπρόεδρος, Ν. Χιωτάκης, ενημέρωσαν την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΧΥΤΑ από την παράνομη είσοδο αλλοδαπών ρακοσυλλεκτών, οι οποίοι εισέρχονται με κίνδυνο της ζωής τους στο χώρο προκειμένου να περισυλλέξουν αντικείμενα και τα προβλήματα που δημιουργεί στους δήμους της Αττικής η διακοπή λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X