Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον Ελαιώνα
Την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Ελαιώνα υπέγραψαν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός. Σύμφωνα με τη σύμβαση, ο ΣΜΑ εκτός από το δήμο Αθηναίων θα εξυπηρετεί και το δήμο Αιγάλεω. Σε έκτακτες περιπτώσεις θα εξυπηρετεί επίσης τους δήμους Αγ. Βαρβάρας, Νίκαιας - Ρέντη και Μοσχάτου - Ταύρου.Τα απορρίμματα των δήμων θα αποτίθενται στο ΣΜΑ όπου θα συμπιέζονται και στη συνέχεια θα μεταφέρονται με κοντέινερ στον ΧΥΤΑ Φυλής. Με τον ΣΜΑ, σημείωσε ο κ. Σγουρός, θα επιταχυνθεί το έργο των απορριμματοφόρων και θα μειωθεί το λειτουργικό κόστος μεταφοράς τους στον ΧΥΤΑ Φυλής.Ο ΣΜΑ θα κατασκευασθεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ΕΔΣΝΑ και αναθέτουσα αρχή θα είναι ο δήμος Αθηναίων. Το έργο έχει προϋπολογισμό 13,8 εκατ. ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνει από το ΕΣΠΑ 2007 - 2013.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον Ελαιώνα

Την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Ελαιώνα υπέγραψαν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός. Σύμφωνα με τη σύμβαση, ο ΣΜΑ εκτός από το δήμο Αθηναίων θα εξυπηρετεί και το δήμο Αιγάλεω. Σε έκτακτες περιπτώσεις θα εξυπηρετεί επίσης τους δήμους Αγ. Βαρβάρας, Νίκαιας – Ρέντη και Μοσχάτου – Ταύρου.

Τα απορρίμματα των δήμων θα αποτίθενται στο ΣΜΑ όπου θα συμπιέζονται και στη συνέχεια θα μεταφέρονται με κοντέινερ στον ΧΥΤΑ Φυλής. Με τον ΣΜΑ, σημείωσε ο κ. Σγουρός, θα επιταχυνθεί το έργο των απορριμματοφόρων και θα μειωθεί το λειτουργικό κόστος μεταφοράς τους στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Ο ΣΜΑ θα κατασκευασθεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ΕΔΣΝΑ και αναθέτουσα αρχή θα είναι ο δήμος Αθηναίων. Το έργο έχει προϋπολογισμό 13,8 εκατ. ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνει από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X