Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Foxconn και Mozilla ετοιμάζουν και tablet με Firefox OS
Η Mozilla και η Foxconn ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους και επιβεβαίωσαν πως εργάζονται για να διαθέσουν στην αγορά τουλάχιστον 5 συσκευές με Firefox OS, μεταξύ αυτών και ένα tablet.Στην εκδήλωση των δύο εταιρειών που έγινε σήμερα στην έκθεση Computex 2013 στην Ταϊπέι αποκαλύφθηκε ένα νέο πρωτότυπο tablet το οποίο σχεδιάστηκε για λογαριασμό κάποιου κατασκευαστή του οποίου δεν ανέφεραν το όνομά, ούτε και επιπλέον πληροφορίες για τη συσκευή.Foxconn και Mozilla σημείωσαν πως η συνεργασία τους δεν θα περιοριστεί στα smartphones και τα tablets αφού η χρήση του Firefox OS θα μπορούσε να επεκταθεί ακόμη και σε τηλεοράσεις.Η συγκεκριμένη συνεργασία αποκτά ιδιαίτερη σημασία Foxconn, αφού αποτελεί στοίχημα η ενεργοποίησή της ως κατασκευαστή που εμπλέκεται και στο σχεδιασμό συσκευών και όχι ως απλού συναρμολογητή. Από την εταιρεία πάντως δήλωσαν πως δεν θα διαθέσουν στην αγορά συσκευές με την επωνυμία τους.Για την εταιρεία η εξεύρεση νέων επιχειρηματικών μοντέλων είναι σημαντική και για το λόγο πως η Apple έχει μειώσει τις παραγγελίες της προς αυτή και δεν την αντιμετωπίζει πλέον ως το βασικό της συνεργάτη για τη συναρμολόγηση των προϊόντων της.Πηγή:e-pcmag.gr

Foxconn και Mozilla ετοιμάζουν και tablet με Firefox OS

Η Mozilla και η Foxconn ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους και επιβεβαίωσαν πως εργάζονται για να διαθέσουν στην αγορά τουλάχιστον 5 συσκευές με Firefox OS, μεταξύ αυτών και ένα tablet.

Στην εκδήλωση των δύο εταιρειών που έγινε σήμερα στην έκθεση Computex 2013 στην Ταϊπέι αποκαλύφθηκε ένα νέο πρωτότυπο tablet το οποίο σχεδιάστηκε για λογαριασμό κάποιου κατασκευαστή του οποίου δεν ανέφεραν το όνομά, ούτε και επιπλέον πληροφορίες για τη συσκευή.

Foxconn και Mozilla σημείωσαν πως η συνεργασία τους δεν θα περιοριστεί στα smartphones και τα tablets αφού η χρήση του Firefox OS θα μπορούσε να επεκταθεί ακόμη και σε τηλεοράσεις.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποκτά ιδιαίτερη σημασία Foxconn, αφού αποτελεί στοίχημα η ενεργοποίησή της ως κατασκευαστή που εμπλέκεται και στο σχεδιασμό συσκευών και όχι ως απλού συναρμολογητή. Από την εταιρεία πάντως δήλωσαν πως δεν θα διαθέσουν στην αγορά συσκευές με την επωνυμία τους.

Για την εταιρεία η εξεύρεση νέων επιχειρηματικών μοντέλων είναι σημαντική και για το λόγο πως η Apple έχει μειώσει τις παραγγελίες της προς αυτή και δεν την αντιμετωπίζει πλέον ως το βασικό της συνεργάτη για τη συναρμολόγηση των προϊόντων της.

Πηγή:e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X