Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σαν να της γλίστρησε… λίγο
Το μόνο που ήθελε ήταν να ξεφύγει από τη ζέστη και την υγρασία της ημέρας. Οπότε αποφάσισε να πάει στην κοντινότερη πισίνα, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, καθώς εκεί κοντά έχει ανοίξει το δικό της γυμναστήριο.Ο λόγος για την Jennifer Nicole Lee, την γκουρού της γυμναστικής. Επέδειξε το καλογυμνασμένο κορμί της, απόλαυσε τον ήλιο και τις βουτιές αλλά δεν υπολόγισε κάτι.Ότι το μικροσκοπικό μαγιό της ασφυκτιούσε στο καμπυλώδες και γραμμωμένο κορμί της. Έτσι αποφάσισε να την αποχωριστεί... Παρ' ολίγο ατύχημα, αλλά βέβαια οι αυτόπτες πρόλαβαν να χαρούν το θέαμα έστω και για δευτερόλεπτα.ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Σαν να της γλίστρησε… λίγο

Το μόνο που ήθελε ήταν να ξεφύγει από τη ζέστη και την υγρασία της ημέρας. Οπότε αποφάσισε να πάει στην κοντινότερη πισίνα, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, καθώς εκεί κοντά έχει ανοίξει το δικό της γυμναστήριο.

Ο λόγος για την Jennifer Nicole Lee, την γκουρού της γυμναστικής. Επέδειξε το καλογυμνασμένο κορμί της, απόλαυσε τον ήλιο και τις βουτιές αλλά δεν υπολόγισε κάτι.

Ότι το μικροσκοπικό μαγιό της ασφυκτιούσε στο καμπυλώδες και γραμμωμένο κορμί της. Έτσι αποφάσισε να την αποχωριστεί… Παρ’ ολίγο ατύχημα, αλλά βέβαια οι αυτόπτες πρόλαβαν να χαρούν το θέαμα έστω και για δευτερόλεπτα.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X