Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Autoone στο 100% Made in Italy
Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ H Autoone A.E., διανομέας στην Ελλάδα του συνόλου των προϊόντων του κατασκευαστή Fiat Group Automobiles Spa (Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional, Lancia και Jeep), δεν θα μπορούσε να λείπει από το 2ο Φεστιβάλ 100% Made in Italy, το οποίο διοργανώνει το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013, στην Τεχνόπολη. Το φεστιβάλ έχει στόχο την παρουσίαση και την προβολή των ελληνικών εταιρειών που εμπορεύονται ή εκπροσωπούν ιταλικά προϊόντα και υπηρεσίες. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ το φεστιβάλ διεξάγεται σε συνδυασμό με το 13ο Athens Technopolis Jazz Festival, που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων. Στην αίθουσα "Νέοι Φούρνοι

Η Autoone στο 100% Made in Italy

Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ

H Autoone A.E., διανομέας στην Ελλάδα του συνόλου των προϊόντων του κατασκευαστή Fiat Group Automobiles Spa (Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional, Lancia και Jeep), δεν θα μπορούσε να λείπει από το 2ο Φεστιβάλ 100% Made in Italy, το οποίο διοργανώνει το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013, στην Τεχνόπολη.

Το φεστιβάλ έχει στόχο την παρουσίαση και την προβολή των ελληνικών εταιρειών που εμπορεύονται ή εκπροσωπούν ιταλικά προϊόντα και υπηρεσίες. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ το φεστιβάλ διεξάγεται σε συνδυασμό με το 13ο Athens Technopolis Jazz Festival, που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων.

Στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X