Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διάψευση Πούτιν για τους S-300
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπεραμύνθηκε χθες του δικαιώματος της χώρας του να πωλεί όπλα στην κυβέρνηση της Συρίας, αλλά αρνήθηκε ότι η Μόσχα έχει παραδώσει προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 στην κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ.Μολονότι οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν επικρίνει τη Ρωσία για τα σχέδιά της να προωθήσει αμυντικά συστήματα πυραύλων στις δυνάμεις της Δαμασκού, τα συμβόλαια αυτά είναι νόμιμα και δεν πρόκειται να ανατρέψουν τις ισορροπίες δυνάμεων, υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.Ο ίδιος πρόσθεσε πως το σύστημα S-300 είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, υπογραμμίζοντας πως "το συμβόλαιο αυτό είχε υπογραφεί προ πολλών ετών. Ακόμη δεν έχει εκπληρωθεί ακόμη

Διάψευση Πούτιν για τους S-300

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπεραμύνθηκε χθες του δικαιώματος της χώρας του να πωλεί όπλα στην κυβέρνηση της Συρίας, αλλά αρνήθηκε ότι η Μόσχα έχει παραδώσει προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 στην κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Μολονότι οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν επικρίνει τη Ρωσία για τα σχέδιά της να προωθήσει αμυντικά συστήματα πυραύλων στις δυνάμεις της Δαμασκού, τα συμβόλαια αυτά είναι νόμιμα και δεν πρόκειται να ανατρέψουν τις ισορροπίες δυνάμεων, υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το σύστημα S-300 είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, υπογραμμίζοντας πως «το συμβόλαιο αυτό είχε υπογραφεί προ πολλών ετών. Ακόμη δεν έχει εκπληρωθεί ακόμη

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X