Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φοβία του θανάτου. Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;
H Kαίτη, αναγνώστριά μας, ρωτά:Παρακαλώ τι μπορώ να κάνω όταν το παιδί μου έχει στο μυαλό του τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του. τον πιάνει πανικός και φόβος ταχυκαρδίες και νομίζει πως θα πεθάνει με αυτό τον τρόπο. Από θέμα καρδιάς δεν έχει κάποιο πρόβλημα Είναι 43 ετών και είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.Αγαπητή αναγνώστρια, Στο ερώτημα σας απάντησε ο συνεργάτης μας Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κύριος Πέτρος Σκαπινάκης.Περισσότερα στοboro.gr

Φοβία του θανάτου. Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;

H Kαίτη, αναγνώστριά μας, ρωτά:

Παρακαλώ τι μπορώ να κάνω όταν το παιδί μου έχει στο μυαλό του τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του. τον πιάνει πανικός και φόβος ταχυκαρδίες και νομίζει πως θα πεθάνει με αυτό τον τρόπο. Από θέμα καρδιάς δεν έχει κάποιο πρόβλημα… Είναι 43 ετών και είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Αγαπητή αναγνώστρια,

Στο ερώτημα σας απάντησε ο συνεργάτης μας Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κύριος Πέτρος Σκαπινάκης.

Περισσότερα στοboro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X