Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ρουκέτες από την Συρία στον Λίβανο
Τουλάχιστον πέντε ρουκέτες που ερρίφθησαν από την Συρία έπεσαν χθες στο Μπααλμπέκ, στον ανατολικό Λίβανο, το οποίο είναι προπύργιο της Χεζμπολάχ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της λιβανικής ασφάλειας. Τρεις ρουκέτες έπεσαν στο κέντρο του Μπααλμπέκ και άλλες δύο κοντά σε αρχαιολογικό χώρο της πόλης, ο οποίος προσελκύει πολλούς επισκέπτες, διευκρίνισε η πηγή αυτή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί. Κι άλλες ρουκέτες έπεσαν κοντά στην πόλη, πρόσθεσε η ίδια πηγή. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρουκέτες από την Συρία στον Λίβανο

Τουλάχιστον πέντε ρουκέτες που ερρίφθησαν από την Συρία έπεσαν χθες στο Μπααλμπέκ, στον ανατολικό Λίβανο, το οποίο είναι προπύργιο της Χεζμπολάχ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της λιβανικής ασφάλειας.

Τρεις ρουκέτες έπεσαν στο κέντρο του Μπααλμπέκ και άλλες δύο κοντά σε αρχαιολογικό χώρο της πόλης, ο οποίος προσελκύει πολλούς επισκέπτες, διευκρίνισε η πηγή αυτή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Κι άλλες ρουκέτες έπεσαν κοντά στην πόλη, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X