Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τραγωδία από την κατάρρευση κτιρίου στη Φιλαδέλφεια
Έξι νεκροί και δεκατρείς τραυματίες είναι ο απολογισμός από την κατάρρευση του τετραώροφου κτιρίου, στο κέντρο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, σύμφωνα με το CNN. Από τα ερείπια του κτιρίου έχουν διασωθεί 14 άτομα, τα 13 εκ των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά. Δώδεκα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας είπε ότι σύμφωνα με τις αναφορές των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης δεν πιστεύεται ότι υπάρχουν άλλα θύματα, συνολικά 6, ωστόσο θα διεξαχθεί εμπεριστατωμένη έρευνα. "Θα συνεχίσουμε τις έρευνες έως ότου καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το υπόγειο

Τραγωδία από την κατάρρευση κτιρίου στη Φιλαδέλφεια

Έξι νεκροί και δεκατρείς τραυματίες είναι ο απολογισμός από την κατάρρευση του τετραώροφου κτιρίου, στο κέντρο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, σύμφωνα με το CNN. Από τα ερείπια του κτιρίου έχουν διασωθεί 14 άτομα, τα 13 εκ των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά. Δώδεκα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας είπε ότι σύμφωνα με τις αναφορές των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης δεν πιστεύεται ότι υπάρχουν άλλα θύματα, συνολικά 6, ωστόσο θα διεξαχθεί εμπεριστατωμένη έρευνα.

«Θα συνεχίσουμε τις έρευνες έως ότου καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το υπόγειο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X