Το αυτονόητο – για όλους  κατά κανόνα – αναφέρει ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός σχετικά με την εξόφληση του πρωτοπγενούς χρέους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ …«Για μένα και μιλώ απόλυτα  προσωπικά, η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Εάν ήμουν στη κυβέρνηση θα δεχόμουν την εφάπαξ καταβολή του πρωτογενούς κεφαλαίου», τονίζει ο Γιώργος Ορφανός στον Arena FM της Θεσσαλονίκης. Και προσθέτει: «Νομίζω πως και η Τρόϊκα και η κυβέρνηση, θέλουν “ζεστό” χρήμα,επομένως νομίζω πως θα γίνουν περαιτέρω συζητήσεις ώστε να καταβληθούν εφάπαξ τα χρέη. Και τούτο επειδή μπορεί αυτά τα χρήματα να τα πάρουν σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου ή και καθόλου»…Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού προτείνει μάλιστα, «να βρει μία συμφέρουσα λύση το Δημόσιο, ώστε να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του Κράτους. Πρέπει να βρουν μία λύση που να συμφέρει και τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση, άρα ας κάτσουν να τα βρουν. Συζητήσεις έχουν ήδη γίνει» κατέληξε ο Γιώργος Ορφανός.

Ζεστό χρήμα!

Το αυτονόητο – για όλους  κατά κανόνα – αναφέρει ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός σχετικά με την εξόφληση του πρωτοπγενούς χρέους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ …

"Για μένα και μιλώ απόλυτα  προσωπικά, η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Εάν ήμουν στη κυβέρνηση θα δεχόμουν την εφάπαξ καταβολή του πρωτογενούς κεφαλαίου", τονίζει ο Γιώργος Ορφανός στον Arena FM της Θεσσαλονίκης. Και προσθέτει: "Νομίζω πως και η Τρόϊκα και η κυβέρνηση, θέλουν “ζεστό” χρήμα,επομένως νομίζω πως θα γίνουν περαιτέρω συζητήσεις ώστε να καταβληθούν εφάπαξ τα χρέη. Και τούτο επειδή μπορεί αυτά τα χρήματα να τα πάρουν σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου ή και καθόλου"…

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού προτείνει μάλιστα, "να βρει μία συμφέρουσα λύση το Δημόσιο, ώστε να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του Κράτους. Πρέπει να βρουν μία λύση που να συμφέρει και τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση, άρα ας κάτσουν να τα βρουν. Συζητήσεις έχουν ήδη γίνει" κατέληξε ο Γιώργος Ορφανός.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X