Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους!
Η Σαμάνθα Αποστολοπούλου επισκέφθηκε την καλή της φίλη Ολυμπία Χοψονίδου στο μαιευτήριο και έβγαλε μια φωτογραφία τα πατουσάκια του νεογέννητου μωρού. Επίσης, αποκάλυψε πως τα 2 αδελφάκια του, το περιμένουν με αγωνία στο σπίτι!"Με το που πήγε ο Βασίλης σπίτι στον Θανάση και τον Βασίλη jr πήρανε αμέσως Skype call την Ολυμπία και τις λέγανε ότι ανυπομονούν να γνωρίσουν τον μικρό αδερφό τους. Η ατάκα της Ολυμπίας στον γιατρό ήταν πως ήθελε να βγει μεθαύριο από το μαιευτήριο για 2 ώρες και εννοείται πως ο γιατρός της το απαγόρευσε.. που να ήξερε πως ο λόγος που ήθελε να βγεί ήταν για να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα..Πηγή:queen.gr

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους!

Η Σαμάνθα Αποστολοπούλου επισκέφθηκε την καλή της φίλη Ολυμπία Χοψονίδου στο μαιευτήριο και έβγαλε μια φωτογραφία τα πατουσάκια του νεογέννητου μωρού. Επίσης, αποκάλυψε πως τα 2 αδελφάκια του, το περιμένουν με αγωνία στο σπίτι!

"Με το που πήγε ο Βασίλης σπίτι στον Θανάση και τον Βασίλη jr πήρανε αμέσως Skype call την Ολυμπία και τις λέγανε ότι ανυπομονούν να γνωρίσουν τον μικρό αδερφό τους. Η ατάκα της Ολυμπίας στον γιατρό ήταν πως ήθελε να βγει μεθαύριο από το μαιευτήριο για 2 ώρες και εννοείται πως ο γιατρός της το απαγόρευσε.. που να ήξερε πως ο λόγος που ήθελε να βγεί ήταν για να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα..

Πηγή:queen.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X