Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βρέθηκε νεκρός…
Ενεπλάκη σε υπόθεση στημένων αγώνων και γενικά θεωρήθηκε εμπλεκόμενος σε πολλές σκοτεινές υποθέσεις ενώ είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει και τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, Ράτκο Μπουτόροβιτς σύμφωνα με τον Σερβικό Τύπο βρέθηκε νεκρός. Γνωστός του Μπάνε Πρέλεβιτς είχε προσπαθήσει να αγοράσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το 2006 ανέλαβε την Βοϊβοντίνα και το 2008 τον συνέλαβαν με την κατηγορία της δωροδοκίας. Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Νόβι Σαντ, ενώ οι πρώτες εξετάσεις δε δείχνουν σημάδια βίας και ο θάνατός του -κατά πάσα πιθανότητα- προήλθε από φυσικά αίτια. "Σήμερα σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του προέδρου μας Ράτκο Μπουτόροβιτς, σπουδαίου ανθρώπου και οραματιστή. Σε ευχαριστούμε για όλα "Μπάτο". Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας", αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Βοϊβοντίνα.

Βρέθηκε νεκρός…

Ενεπλάκη σε υπόθεση στημένων αγώνων και γενικά θεωρήθηκε εμπλεκόμενος σε πολλές σκοτεινές υποθέσεις ενώ είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει και τον ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, Ράτκο Μπουτόροβιτς σύμφωνα με τον Σερβικό Τύπο βρέθηκε νεκρός. Γνωστός του Μπάνε Πρέλεβιτς είχε προσπαθήσει να αγοράσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το 2006 ανέλαβε την Βοϊβοντίνα και το 2008 τον συνέλαβαν με την κατηγορία της δωροδοκίας. Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Νόβι Σαντ, ενώ οι πρώτες εξετάσεις δε δείχνουν σημάδια βίας και ο θάνατός του -κατά πάσα πιθανότητα- προήλθε από φυσικά αίτια.
«Σήμερα σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του προέδρου μας Ράτκο Μπουτόροβιτς, σπουδαίου ανθρώπου και οραματιστή. Σε ευχαριστούμε για όλα «Μπάτο». Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Βοϊβοντίνα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X