Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Microsoft αποκαλύπτει μελλοντικούς τίτλους
Εν αναμονή του media event της Microsoft που θα σημάνει την έναρξη της φετινής E3, και που περιμένουμε εναγωνίως για να δούμε τι λέει επιτέλους το Xbox One στον τομέα των παιχνιδιών, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα teaser video, δείχνοντας ότι προτίθεται να ασχοληθεί με αυτό ακριβώς. Και πράγματι, το βίντεο αναφέρει περισσότερο παιχνίδια παρά οτιδήποτε άλλο, έστω κι αν αποτελούν απλώς καρτέλες που βλέπουμε φευγαλέα. Τι έχουμε λοιπόν; Καταρχήν, τους τίτλους που ξέραμε ότι θα δούμε, όπως το "Quantum Break

Η Microsoft αποκαλύπτει μελλοντικούς τίτλους

Εν αναμονή του media event της Microsoft που θα σημάνει την έναρξη της φετινής E3, και που περιμένουμε εναγωνίως για να δούμε τι λέει επιτέλους το Xbox One στον τομέα των παιχνιδιών, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα teaser video, δείχνοντας ότι προτίθεται να ασχοληθεί με αυτό ακριβώς.

Και πράγματι, το βίντεο αναφέρει περισσότερο παιχνίδια παρά οτιδήποτε άλλο, έστω κι αν αποτελούν απλώς καρτέλες που βλέπουμε φευγαλέα.

Τι έχουμε λοιπόν; Καταρχήν, τους τίτλους που ξέραμε ότι θα δούμε, όπως το «Quantum Break

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X