Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιδιωτική συνάντηση Σαμαρά- Σαββίδη
Μετά την είσοδό του στο Μακεδονία Παλάς, ο Α. Σαμαράς δεν κατευθύνθηκε προς την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Ν.Δ. αλλά μπήκε σε μια διαφορετική αίθουσα από τις prive του ξενοδοχείου. Μετά από λίγο την πόρτα πέρασε και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για μια ιδιωτική συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων κατά την οποία το ποιο πιθανό είναι πως θα συζητηθεί το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.Πηγή: seleo.gr

Ιδιωτική συνάντηση Σαμαρά- Σαββίδη

Μετά την είσοδό του στο Μακεδονία Παλάς, ο Α. Σαμαράς δεν κατευθύνθηκε προς την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Ν.Δ. αλλά μπήκε σε μια διαφορετική αίθουσα από τις prive του ξενοδοχείου.

Μετά από λίγο την πόρτα πέρασε και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για μια ιδιωτική συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων κατά την οποία το ποιο πιθανό είναι πως θα συζητηθεί το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.

Πηγή: seleo.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X