Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μοναδική ελπίδα για τους Εργατικούς ο Ραντ
Η μοναδική ελπίδα του Εργατικού κόμματος Αυστραλίας να αποφύγει την συντριβή στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου ή ακόμα και να διατηρηθεί στην εξουσία είναι να επαναφέρει στην ηγεσία της παράταξης τον πρώην πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της εφημερίδας The Sunday Age, σύμφωνα με την οποία αν ο Κέβιν Ραντ αντικαταστήσει την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ τότε η δημοτικότητα του Εργατικού κόμματος θα αυξηθεί αυτομάτως 7%. Καθώς απομένουν λιγότερο από εκατό μέρες έως την διεξαγωγή των εκλογών, η ίδια δημοσκόπηση δείχνει πως αν δεν υπάρξει αλλαγή ηγέτη στο Εργατικό κόμμα, τότε το κόμμα θα υποστεί ταπεινωτική ήττα και πολλοί υπουργοί θα χάσουν την έδρα τους. Πάντως ένας άλλος πρώην Εργατικός ηγέτης, ο Μαρκ Λέιθαμ, δήλωσε πως το Εργατικό κόμμα δεν έχει καμιά πιθανότητα επιτυχίας όσο έχει στις τάξεις του τον κ, Ραντ. "Ο άνθρωπος είναι εγωμανής. Εγώ θα τον έβαζα σε ένα σκάφος και θα τον έστελνα στην Αλβανία

Μοναδική ελπίδα για τους Εργατικούς ο Ραντ

Η μοναδική ελπίδα του Εργατικού κόμματος Αυστραλίας να αποφύγει την συντριβή στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου ή ακόμα και να διατηρηθεί στην εξουσία είναι να επαναφέρει στην ηγεσία της παράταξης τον πρώην πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ.

Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της εφημερίδας The Sunday Age, σύμφωνα με την οποία αν ο Κέβιν Ραντ αντικαταστήσει την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ τότε η δημοτικότητα του Εργατικού κόμματος θα αυξηθεί αυτομάτως 7%.

Καθώς απομένουν λιγότερο από εκατό μέρες έως την διεξαγωγή των εκλογών, η ίδια δημοσκόπηση δείχνει πως αν δεν υπάρξει αλλαγή ηγέτη στο Εργατικό κόμμα, τότε το κόμμα θα υποστεί ταπεινωτική ήττα και πολλοί υπουργοί θα χάσουν την έδρα τους.

Πάντως ένας άλλος πρώην Εργατικός ηγέτης, ο Μαρκ Λέιθαμ, δήλωσε πως το Εργατικό κόμμα δεν έχει καμιά πιθανότητα επιτυχίας όσο έχει στις τάξεις του τον κ, Ραντ.

«Ο άνθρωπος είναι εγωμανής. Εγώ θα τον έβαζα σε ένα σκάφος και θα τον έστελνα στην …Αλβανία

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X