Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αισθηματικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα
Αισθηματικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα thumbnail

Αισθηματικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία αυθόρμητη και ελκυστική θα είναι η στάση σου με τα καινούργια πρόσωπα που θα σου συστήσουν, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέες γνωριμίες. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν να απορρίψεις πρόταση για επανασύνδεση, αυτό που θα θελήσεις θα είναι μια νέα αρχή και όχι επιστροφή σε καταστάσεις που σε απογοήτευσαν ή που δεν σε ικανοποίησαν. Με τον Ερμή στην Παρθένο λογική θα είναι η σκέψη σου, συνετή η στάση σου.


Σε σχέση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο στόχος σου θα είναι να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα είναι ουσιαστικές. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς σε ρεαλιστικά επίπεδα, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο κατανόηση θα δείξεις στις φοβίες και στις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη, θα προκύψουν θετικές αλλαγές.


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα, τον Άρη στην Παρθένο και τη Σελήνη στο ζώδιο σου, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά , θα αποφύγεις τις επιλογές που απαιτούν ρίσκο. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ελκυστικό πρόσωπο ευγενικής προσωπικότητας. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.


Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και του Ερμή στην Παρθένο, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η μονιμοποίηση.  Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις ευτυχισμένης κατάληξης.


ΔΙΔΥΜΟΣ


Ελεύθεροι. Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σε εφοδιάσει ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα, με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο αν σχεδιάσεις την απόδραση σου από το παρελθόν θα τα καταφέρεις μια χαρά. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα κάνει τη στάση σου, θα σε βοηθήσει να διαγράψεις τα παλιά, θα το πλησιάσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Με τον Ερμή στην Παρθένο πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν νόημα και αξία, στο χέρι σου θα είναι το ξεκίνημα νέας σχέσης.


Σε σχέση. Με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσεις θα πιάσει τόπο. Θα καταφέρεις να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να κατευθύνεις και να ελέγξεις. Σε περίπτωση που στοχεύεις στην δέσμευση, η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο και του Ερμή στην Παρθένο θα στρώσουν έδαφος για δημιουργικές και σοβαρές συζητήσεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας η απάντηση που θα λάβεις θα σου δώσει μεγάλη χαρά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα και την Πανσέληνο στους Ιχθείς, η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες εξελίξεις, θα αποκτήσεις σταθερή σχέση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Τηλεφώνημα θα λάβεις θα ακολουθήσουν συναντήσεις και επαφές θερμές και αποκαλυπτικές. Δεν αποκλείεται να αφορά κάποιο πρώην ταίρι σου, το μεταξύ σας ραντεβού θα είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο, στο χέρι σου θα βρίσκεται η περεταίρω εξέλιξη. Με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.


Σε σχέση. Ο ερχομός του Άρη στην Παρθένο θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, θα έχεις τη διάθεση να συζητήσεις, να αναλύσεις και να εξηγήσεις, προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι. Στο τελείωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται σον Ταύρο και τον Ερμή στην Παρθένο,  αισθησιακή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα έχουν μελλοντικό αντίχτυπο.


ΛΕΩΝ


Ελεύθεροι. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία αισιόδοξη και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου, με τον ερχομό του Άρη στην Παρθένο και της Σελήνης στον Ταύρο θα αναζητήσεις σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ήδη έχεις γνωριστεί με καινούργιο πρόσωπο θα χειριστείς την κατάσταση με ωριμότητα και με στόχο τον σταθερό δεσμό. Για εσένα που διανύεις περίοδο μοναχικότητας, ο Ερμής στην Παρθένο θα φέρει στο δρόμο σου ένα γοητευτικό πρόσωπο, σου λέω με σιγουριά πως θα καταφέρεις να το κερδίσεις.


Σε σχέση. Αρχές της εβδομάδας ο Ερμής θα σου φέρει ένα αισιόδοξο γεγονός που θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, χαρά θα νιώσεις και εσύ και το ταίρι σου, η σχέση σας μπαίνει σε τροχιά μελλοντικής εξέλιξης. Στις συζητήσεις σου θα έχει ώριμη στάση, προσοχή θα δείξεις στις εκφράσεις και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό τολμηρή θα κάνει τη σκέψη και τη δράση σου, η πρόταση που θα κάνεις θα στοχεύει σε μια μεγάλη αλλαγή, θα βρεις από το ταίρι σου αποδοχή και θερμή ανταπόκριση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθεροι.  Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και τον Ερμή στο ζώδιο σου, διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, οι επιλογές σου θα είναι σωστές, δε θα πέσεις σε λάθη. Θα σε φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σου δείξει ενδιαφέρον, πολύ καλά θα κάνεις και θα εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σου δώσουν ευκαιρία νέας γνωριμίας με πρόσωπο που τα αισθήματα του για σένα θα είναι θερμά και ειλικρινά.


Σε σχέση. Με τον Ερμή στον Λέοντα, τον Άρη στο ζώδιο σου και τη Σελήνη στον Ταύρο θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς και να πετύχεις στις διεκδικήσεις σου. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς θα βρεις απ το ταίρι σου αγάπη, ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία,  δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση ή απόφαση συγκατοίκησης.


ΖΥΓΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, αυθόρμητη και τολμηρή θα είναι η συμπεριφορά σου, θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και τον Ερμή στην Παρθένο θα αναζητήσεις το τέλειο ταίρι, επιλεκτική θα είναι η στάση σου, ίσως κάπως κάθετες οι προτιμήσεις σου. Προς το  τέλος της εβδομάδας ένα πρώην ταίρι σου θα σε πλησιάσει, το τηλεφώνημα που θα σου κάνει θα σου φέρει αισιοδοξία, στο χέρι σου θα είναι αν η συνάντηση σας κατάληξη σε επανασύνδεση.


Σε σχέση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο και λίγο αργότερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο θα καταφέρεις να διασφαλίσεις την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Οι συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρες, τώρα βάζετε σε τάξη αισθήματα και βλέψεις. Η στάση σου θα είναι θετική, με διπλωματική μέθοδο θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα είσαι σε θέση να κρατήσεις ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα και τον Άρη στην Παρθένο θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του σε χώρο που κινείσαι, γοητευτικό θα είναι το στυλ του, αμέσως θα σου τραβήξει την προσοχή. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κάνεις αυτό το ελκυστικό πρόσωπο να προσκολληθεί επάνω σου.


Σε σχέση. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα και την Πανσέληνο στους Ιχθείς βασική σου επιθυμία θα είναι να ζήσεις θερμές και ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου. Αρνητική στάση θα βγάλεις σε θέματα περιορισμών ή εξαναγκαστικών συμβιβασμών, αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι ελευθερία, δε θα ανεχτείς πιεστικές καταστάσεις. Ο ερχομός της  Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, με τον Ερμή στην Παρθένο θα κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ελεύθεροι.  Με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστέφει σε ορθόδρομη πορεία θα ξεχαστείς, θα χαλαρώσεις, και θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που ουσιαστικά λείπει από τη ζωή σου. Ένα σταθερό ταίρι; ή μήπως ένα συναρπαστικό πρόσωπο; Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, θα αλλάξεις επιθυμίες, στροφή θα σημειωθεί τόσο στην καρδιά όσο και στην σκέψη σου. Θα αποφύγεις πρόσωπο από το παρελθόν, θα αναζητήσεις καινούργια γνωριμία και θα την βρεις.


Σε σχέση.  Ο ερχομός του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα είσαι σε θέση να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα ενισχύσει την επιθυμία και την ανάγκη σου για ηρεμία και αποτοξίνωση. Τις συζητήσεις κόντρας και ανταγωνισμού θα τις βρεις τοξικές, συνειδητά θα κρατήσεις απόσταση από καταστάσεις εκνευρισμού. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα αποτρέψεις οτιδήποτε εμφανίζεται ως ανασταλτικό ή οπισθοδρομικό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ελεύθεροι. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα και τη Σελήνη στους Ιχθείς θα αναζητήσεις καινούργια γνωριμία, οι συγκυρίες θα σου φέρουν το κατάλληλο άνοιγμα.  Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό και στην συνέχεια στον Ταύρο, η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική και ιδιαιτέρως θερμή, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν θετική εξέλιξη. Το Ελκυστικό πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα θα δώσει νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες και ευχάριστες αλλαγές.


Σε σχέση. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Παρθένο θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Στα μέσα της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς  έρχεται ισορροπία , σε περίπτωση τσακωμών θα επικρατήσει το συναίσθημα με αποτέλεσμα να καταλαγιάσουν οι αρνητικές αντιδράσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή,  ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα τονώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και  το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς θα σου δώσω τη συμβουλή να ακολουθήσεις τη διαίσθηση σου, οι εσωτερικές σου εκλάμψεις θα είναι η σωστή κινητήρια δύναμη. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο θα σου πιάσει την κουβέντα ένα καινούργιο πρόσωπο, σε περίπτωση που σε μπερδέψουν οι βλέψεις του καλά θα κάνεις και θα εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου,  βασίσου στο ένστικτο σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα γίνει προσωπική συνάντηση μεταξύ σας, εκεί θα ξεκαθαριστούν αισθήματα και προθέσεις.


Σε σχέση. Με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία καθώς και με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο, θερμές υποσχέσεις θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου. Υποχωρεί ο καχύποπτος τρόπος σκέψης τώρα η λογική θα κατευθύνει τις ενέργειες, ισορροπία θα υπάρξει μεταξύ σας. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Ταύρο και τον Ερμή στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το μέλλον σας επάνω σε σοβαρή βάση.


ΙΧΘΥΣ


Ελεύθεροι. Με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο και την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, θα την κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που επιθυμείς, είτε επρόκειτο για άτομο από το παρελθόν, είτε για καινούργια γνωριμία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό ριζική αλλαγή θα φέρει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα άσχημα, ξεκινάς καινούργια πορεία. Σχέση θα κάνεις, θα συμβεί νέα αρχή, αυτή φορά όλα θα στηριχτούν  και θα πορευτούν με βάση τις δικές σου αποφάσεις και επιλογές.


Σε σχέση. Με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και την Πανσέληνο στο ζώδιο σου παίρνεις την απόφαση να κλείσεις ένα κακό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, ο Ερμής στην Παρθένο θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και συναισθηματική ικανοποίηση.


πηγή:www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X