Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στους πολιτικούς αρχηγούς το λουκέτο του οργανισμού
Στο επίκεντρο της συνάντησης της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρέθηκαν οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων και το κλείσιμο αλλά και η συγώνευση δημοσίων οργανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πολιτικοί αρχηγοί θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα αποφασίσουν για το ποιος θα δημόσιος οργανισμός θα κλείσει προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των 2000 απολύσεων που απαίτει η τρόικα.Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι ο Α. Μανιτάκης ζήτησε πίστωση χρόνου για το πρόγραμμα κινητικότητας.Μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει 4000 υπάλληλοι από τους οποίους οι 2000 θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.Η τρόικα ζητά "ονοματεπώνυμα

Στους πολιτικούς αρχηγούς το λουκέτο του οργανισμού

Στο επίκεντρο της συνάντησης της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρέθηκαν οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων και το κλείσιμο αλλά και η συγώνευση δημοσίων οργανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πολιτικοί αρχηγοί θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα αποφασίσουν για το ποιος θα δημόσιος οργανισμός θα κλείσει προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των 2000 απολύσεων που απαίτει η τρόικα.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι ο Α. Μανιτάκης ζήτησε πίστωση χρόνου για το πρόγραμμα κινητικότητας.

Μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει 4000 υπάλληλοι από τους οποίους οι 2000 θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η τρόικα ζητά «ονοματεπώνυμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X