Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 18/9 – 24/9
Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 18/9 – 24/9 thumbnail

Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 18/9 – 24/9

Από τον Μάνο Μηκίδη Αριθμολόγο – Μαθηματικό 


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.


Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3


Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις  ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.


ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Είστε σε μία φάση που μπορεί να μην αισθάνεστε ασφάλεια. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόσαστε είναι ότι υπάρχει πάντα διαθέσιμη βοήθεια όταν τη χρειαζόσαστε. Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι, αλλά έχετε την ικανότητα να το αλλάξετε αυτό.
Αν κάποιοι από σας αισθάνεστε ένα αίσθημα παγωμάρας , σαν να είστε εσείς  ο μόνοι που υποφέρουν συνειδητοποιήστε ότι αυτό δεν συμβαίνει – δεν είναι αληθές. Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, με αυτό που έχετε, αλλά θυμηθείτε ότι είναι σοφό  εάν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, είναι να βγεί ‘’έξω’’  και να το ζητήσει. Η βοήθεια που χρειάζεστε θα έρθει.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Η εβδομάδα σας προτρέπει σε  νέες αρχές – γενικά πολύ θετικές και τα γεγονότα που θα εξελιχθούν σχετίζονται γενικά με την εργασία / σταδιοδρομία. Αν είστε σε μια δύσκολη φάση να  ξέρετε ότι τα πράγματα είναι πιθανό να γίνουν πολύ καλύτερα – πολύ σύντομα.
Η γενική τάση είναι αισιόδοξη για το μέλλον σας .Είναι πιθανό να αισθάνεστε αρκετά ενεργητικοί και θετικοί και αν όχι, σύντομα θα νιώσετε έτσι. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να ξεκινήσετε κάτι νέο. Εσείς  τι έχετε κατά νου να αρχίσετε;


ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Βρίσκεστε σε μια φάση όπου θα είστε πολύ πιο ελκυστικοί για τους άλλους. Η ακτινοβολία σας είναι συμβατή με το φεγγάρι και με την έμπνευση με την έννοια ότι δείχνετε πιο μυστηριώδεις και γοητευτικοί.
Είναι καιρός να βασιστείτε στη διαίσθησή σας και στην εσωτερική σας γνώση, αντί στο συνειδητό μυαλό ή τη διάνοιά σας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας .Νοήμονες συμπτώσεις είναι πιθανόν να συμβούν  τώρα.
Οι κύριοι αυτού του πεπρωμένου ,ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα με μια γυναίκα που  θέλουν πολύ αλλά που μπορεί να μην είναι σε θέση να ‘’αποκτήσουν’’.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Η εβδομάδα σας προτρέπει  να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες  καθώς θα έχετε την ευκαιρία  για κάτι τέτοιο.
Το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους.
Προσοχή όμως  μην φανείτε πιεστικοί – αυστηροί , γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.
Οι συνθήκες που επικρατούν  τώρα, βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε  να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε , όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες  πρωτοβουλίες.
Αναλογιστείτε  τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε γενικά σε αυτήν την φάση.Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μηνύματα ειδήσεις και προσκλήσεις.

ΑΡΘΜΟΣ 5
Τα δεδομένα φανερώνουν ότι η εβδομάδα, σας παρέχει εξαιρετική ενέργεια και σας υποστηρίζει , ειδικά αν  έχετε  να κάνετε μια κουραστική δουλειά . Η εβδομάδα σας προτρέπει να εστιάσετε στους στόχους σας, να βρείτε τον τρόπο  να ανταπεξέλθετε σε μια εργασία που δεν είναι  λαμπερή ή διασκεδαστική.
 Μην προσπαθήσετε να παρακάμψετε τις υποχρεώσεις σας, γιατί θα τις ..βρείτε μπροστά όπως λέγεται.
Θα έχετε οικονομικές ειδήσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Τα δεδομένα φανερώνουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Είναι πιθανό να αισθάνεστε γεμάτοι, έτοιμοι για δράση. Τα καλά νέα (ειδικά στον τομέα των θεμάτων της καρδιάς) είναι πιθανόν να έρθουν σε γνώση σας σύντομα.
Τα θέματα εργασίας είναι πιθανό να προχωρήσουν με θετικό και γρήγορο τρόπο, νωρίτερα από ό, τι περιμένετε. Θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας και τις πρωτοβουλίες σας.
Εάν είστε σε μια σχέση, θα προχωρήσετε σε τελική δέσμευση / γάμο. Ερωτικά θα ακούστε πράγματα που θα θέλατε να ακούσετε.
Να είστε ανοιχτοί στην εξερεύνηση των δικών σας συναισθημάτων.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Συναισθηματική ολοκλήρωση έχει η εβδομάδα  για εσάς.
Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, θα υπάρξει ισχυρό και βαθύ δέσιμο. Το διάστημα αυτό σας προτρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, έτσι αν έχετε κρυφά αισθήματα για κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να του το πείτε.
Στη σχέση σας θα επικρατεί αμοιβαία αγάπη, πάθος και αλληλοκατανόηση. Και οι δυο θα είστε πρόθυμοι να δώσετε και να συμβιβαστείτε, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα το ταίρι σας να σας κάνει πρόταση γάμου, αρραβώνα, ή πρόσκληση για βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης.
Για τους ήδη δεσμευμένους αναμένεται μια αναβίωση του ρομαντισμού και της οικειότητας. Όποιοι καβγάδες ή διαφωνίες μπορεί να υπήρχαν θα λυθούν και θα επικρατήσει η αρμονία.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8
H εβδομάδα μας προτρέπει να δούμε  με μια διαφορετική ματιά τα πράγματα  της καθημερινότητας  μας και κυρίως να βρούμε τον τρόπο να συμβιβαστούμε με τις τρέχουσες συνθήκες.
Έχει ειπωθεί ότι είναι  παρανοϊκό ν να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα.
Αν κάτι είναι αποδεδειγμένα δυσλειτουργικό  θέλει άμεση αντιμετώπιση και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι  να χειριστούμε  τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο να έχουμε δηλαδή μια αλλαγή της οπτικής γωνίας.
Η δόνηση της εβδομάδας απαιτεί από μας μια θυσία ,μια παραχώρηση ώστε κάτι που επιθυμούμε να επιτευχθεί. Αυτό για παράδειγμα  μπορεί να σημαίνει σε πρακτικό επίπεδο ότι πρέπει να δώσουμε παραπάνω χρήματα  ή χρήματα από το υστέρημα μας για να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε πολύ.
Ακόμα μπορεί να σημαίνει τις θυσίες που πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί ένας στόχος π.χ διάβασμα για να επιτύχουμε στις εξετάσεις μας ,μια αυστηρή – περιοριστική δίαιτα για την εξισορρόπηση του  βάρους μας κλπ.
Είναι ένα διάστημα που μας καλεί να αγνοήσουμε το υλικό κομμάτι της ύπαρξης μας ,να αγνοήσουμε το Εγώ μας για χάρη του πνευματικού  Εαυτού μας και  να δείξουμε αλληλεγγύη  φιλανθρωπία, αυταπάρνηση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Έχει φτάσει η στιγμή να  ακολουθήσετε  ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων ακόμα και αν αυτό αφορά πολιτικό ή θρησκευτικό ζήτημα ή ακόμα και ..ποδοσφαιρική ομάδα!!.Η απώλεια κάποιας ‘’ατομικότητας’’ στη ζωή σας μπορεί να αντισταθμιστεί από το μεγάλο συναίσθημα ότι γίνεστε  μέρος  κάτι πολύ μεγαλύτερου από τον εαυτό σας.
Η ‘’προσκόλληση’’ σας  από δω και πέρα σε νέα διατροφικά πρότυπα ή τρόπο εκγύμνασης  είναι στα πλαίσια ενός νέου μοντέλου ζωής

Για κάποιους/ες από σας θα υπάρξει  έλξη προς ένα άτομο και  αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε  μια καλή σχέση ή θα μπορούσε αντίστοιχα να εξελιχθεί σε  μια επιζήμια  για σας υπόθεση ανάλογα με το ποιος/α ακριβώς είναι αυτό το πρόσωπο.
Δείξτε προσοχή λοιπόν στις επιλογές σας.


 


Μάνος Μηκίδης


Αριθμολόγος- Μαθηματικός


e-mail.:man.mikidis@gmail.com
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X