Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε εξέλιξη έξι πύρινα μέτωπα στο Ηράκλειο
Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, καθώς είναι σε εξέλιξη έξι πυρκαγιές, στα Σταυράκια, τους Αθανάτους, τις Βασιλειές, τον Ανισαρά Χερσονήσου, το Τομπρούκ και τη Βιομηχανική Περιοχή. Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπο στα Σταυράκια και τους Αθανάτους, όπου οι φλόγες έχουν φτάσει κοντά σε οικισμούς και απειλούν σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς έσπευσαν στα δημοτικά σχολεία στον δρόμο προς τα Σταυράκια για να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία τόσο προς τη Μεσαρά όσο και προς τον Άγιο Μύρωνα, λόγω του πυκνού καπνού και του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί στην περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες δίνουν μάχη με τις φλόγες, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων αλλά και πυροσβεστικών δυνάμεων από όλη την Κρήτη. Υδροφόρες της περιφέρειας και των ΟΤΑ σπεύδουν στην περιοχή, αλλά οι ισχυροί νοτιάδες δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά το ενδεχόμενο εμπρησμού στην περιοχή των Βασιλειών και, ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί ύποπτος. Παράλληλα, κάνει έκκληση σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ανάβουν φωτιά. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σε εξέλιξη έξι πύρινα μέτωπα στο Ηράκλειο

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, καθώς είναι σε εξέλιξη έξι πυρκαγιές, στα Σταυράκια, τους Αθανάτους, τις Βασιλειές, τον Ανισαρά Χερσονήσου, το Τομπρούκ και τη Βιομηχανική Περιοχή.

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπο στα Σταυράκια και τους Αθανάτους, όπου οι φλόγες έχουν φτάσει κοντά σε οικισμούς και απειλούν σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς έσπευσαν στα δημοτικά σχολεία στον δρόμο προς τα Σταυράκια για να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία τόσο προς τη Μεσαρά όσο και προς τον Άγιο Μύρωνα, λόγω του πυκνού καπνού και του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες δίνουν μάχη με τις φλόγες, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων αλλά και πυροσβεστικών δυνάμεων από όλη την Κρήτη. Υδροφόρες της περιφέρειας και των ΟΤΑ σπεύδουν στην περιοχή, αλλά οι ισχυροί νοτιάδες δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά το ενδεχόμενο εμπρησμού στην περιοχή των Βασιλειών και, ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί ύποπτος. Παράλληλα, κάνει έκκληση σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ανάβουν φωτιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X