Ο Ολλανδός Στέφενς συμφώνησε σε όλα τα βασικά με τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της ΠΑΕ, η παρουσίαση του 60χρονου Ολλανδού θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την παρουσίαση του Στέφενς θα κάνει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης. Εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων, κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνει η παρουσίαση του Στέφενς σήμερα Παρασκευή. Ο ίδιος πάντως ο Ολλανδός επισκέφθηκε χθες το απόγευμα την Τούμπα.Είδε το γήπεδο, τα αποδυτήρια, τις εγκαταστάσεις, ξεναγήθηκε στους χώρους, συζήτησε εκ νέου με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και έδειχνε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των συζητήσεων τόσο με τον Σαββίδη όσο και με τους Τσιστιακόφ και Βρύζα (προχθές). Ο Στέφενς έχει ενημέρωση για το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ ενώ έχει έτοιμους τουλάχιστον δύο παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα.

2 παίκτες!

Ο Ολλανδός Στέφενς συμφώνησε σε όλα τα βασικά με τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της ΠΑΕ, η παρουσίαση του 60χρονου Ολλανδού θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την παρουσίαση του Στέφενς θα κάνει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης. Εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων, κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνει η παρουσίαση του Στέφενς σήμερα Παρασκευή. Ο ίδιος πάντως ο Ολλανδός επισκέφθηκε χθες το απόγευμα την Τούμπα.

Είδε το γήπεδο, τα αποδυτήρια, τις εγκαταστάσεις, ξεναγήθηκε στους χώρους, συζήτησε εκ νέου με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και έδειχνε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των συζητήσεων τόσο με τον Σαββίδη όσο και με τους Τσιστιακόφ και Βρύζα (προχθές). Ο Στέφενς έχει ενημέρωση για το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ ενώ έχει έτοιμους τουλάχιστον δύο παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X