Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η ΕΣΗΕΜΘ αναστέλλει την απεργία
Αναστέλλει την απεργία στα ΜΜΕ για τις επόμενες εικοσιτέσσερις ώρες στην περιοχή ευθύνης της, μέχρι αύριο, στις τρεις το μεσημέρι οπότε αναλόγως των εξελίξεων θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και κινητοποιήσεις το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, αναλογιζόμενο την κρισιμότητα των σημερινών πολιτικών εξελίξεων. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της στην περιοχή ευθύνης της ΕΣΗΕΜΘ μπορούν να εργαστούν κανονικά και καλούνται να περιλαμβάνουν στο δημοσιογραφικό τους έργο το ζήτημα της ΕΡΤ, ως κορυφαίας σημασίας τόσο για τις πολιτικές συνδηλώσεις του, όσο και για τις συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης για τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και για την ίδια την ενημέρωση στην Ελλάδα. Σημειώνεται ακόμη ότι η διοίκηση της ΕΣΗΕΜΘ σε συνεργασία με τους εργασιακούς αντιπροσώπους συγκεντρώνει στοιχεία για τις περιπτώσεις απεργοσπασίας που σημειώθηκαν τις μέρες αυτές και θα προβεί σε πειθαρχικό έλεγχο των μελών της ΕΣΗΕΜΘ, που συμμετείχαν σε αυτές. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΕΣΗΕΜΘ αναστέλλει την απεργία

Αναστέλλει την απεργία στα ΜΜΕ για τις επόμενες εικοσιτέσσερις ώρες στην περιοχή ευθύνης της, μέχρι αύριο, στις τρεις το μεσημέρι “οπότε αναλόγως των εξελίξεων θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και κινητοποιήσεις” το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, “αναλογιζόμενο την κρισιμότητα των σημερινών πολιτικών εξελίξεων”.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της στην περιοχή ευθύνης της ΕΣΗΕΜΘ μπορούν “να εργαστούν κανονικά και καλούνται να περιλαμβάνουν στο δημοσιογραφικό τους έργο το ζήτημα της ΕΡΤ, ως κορυφαίας σημασίας τόσο για τις πολιτικές συνδηλώσεις του, όσο και για τις συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης για τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και για την ίδια την ενημέρωση στην Ελλάδα”.

Σημειώνεται ακόμη ότι η διοίκηση της ΕΣΗΕΜΘ σε συνεργασία με τους εργασιακούς αντιπροσώπους “συγκεντρώνει στοιχεία για τις περιπτώσεις απεργοσπασίας που σημειώθηκαν τις μέρες αυτές” και θα προβεί σε πειθαρχικό έλεγχο των μελών της ΕΣΗΕΜΘ, που συμμετείχαν σε αυτές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X