Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για Χάινς
Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναγνωρίζουν στον Ολυμπιακό ως την μεγάλη αντίπαλο στην προσπάθεια να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Κάιλ Χάινς.Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» κατέθεσε την πρόταση της στον 27χρόνο Αμερικανο σέντερ, που προβλέπει διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια, από 250.000 ευρώ σε 500.000, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Χάινς θέλει ποσό, που θα κυμαίνεται στα 700.000 ευρώ για να συνεχίσει στο «μεγάλο λιμάνι».Η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει συμβόλαιο, που κυμαίνεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, από το οποίο, ωστόσο, αφαιρείται το 30% λόγω της εφορίας.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για Χάινς

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναγνωρίζουν στον Ολυμπιακό ως την μεγάλη αντίπαλο στην προσπάθεια να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Κάιλ Χάινς.

Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" κατέθεσε την πρόταση της στον 27χρόνο Αμερικανο σέντερ, που προβλέπει διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια, από 250.000 ευρώ σε 500.000, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Χάινς θέλει ποσό, που θα κυμαίνεται στα 700.000 ευρώ για να συνεχίσει στο "μεγάλο λιμάνι".

Η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει συμβόλαιο, που κυμαίνεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, από το οποίο, ωστόσο, αφαιρείται το 30% λόγω της εφορίας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X